Biltemas udvalg af maling

Alle vores malinger til indendørs og udendørs brug er moderne produkter af højeste kvalitet, der er udviklet og testet i moderne laboratorier under krævende, svensk virkelighed. Alle malinger opfylder tekniske, miljømæssige og sundhedsmæssige krav fra både gør-det-selv-folk og professionelle.

Indendørs lofts- og vægmalinger
Malingerne i dette sortiment er vandbaserede og baseret på akrylat, der er det bindemiddel, der har den højeste kvalitet til denne type af produkter. Akrylat giver de bedste egenskaber, når det gælder vaskbarhed, slidstyrke, rækkeevne, tørretid og brugervenlighed. Disse malinger kan påføres med både rulle og pensel.

Udendørs lofts- og vægmalinger
Også i vores udvalg af udendørs malinger har vi valgt at prioritere funktionaliteten. Vi har holdt fast ved opløsningsmiddelbaserede produkter i de tilfælde, hvor der er tekniske fordele i forhold til vandbaserede. Vi har valgt vandbaserede produkter, når de giver lige så gode eller bedre resultater end de traditionelle malinger. OBS! Nyt træværk skal altid grundbehandles med olie før maling med vandbaserede maling.

Udendørs træolier
Vi har et af markedets mest komplette sortimenter af olier til beskyttelse og vedligeholdelse af udendørs træ – fra traditionelle, linoliebaserede produkter til topproduktet Kinaolie.

Rengøring inden maling
Husk, at grundig rengøring altid er vigtig, før der males. I vores sortiment er der et velegnet rengøringsprodukt til ethvert malearbejde.