Dit varehus
360
Actionkamera

Actionkamera

Lille og smart film- og stillbilledkamera med optagelse i fuld HD og indbygget WiFi, som er perfekt til at forevige sports- og fritidsaktiviteter. HD-kvaliteten på 1028 pixels giver en utroligt skarp billedkvalitet på 30 fps. WiFi-funktionen gør det muligt at styre kameraet via din smartphone eller tablet. Du kan starte og stoppe optagelsen og kigge på optagelsen live. Det medfølgende vandtætte kamerahylster gør det perfekt at anvende både på skibakken og i poolen. Det hele gemmes på et mikro-SD-hukommelseskort på maks. 32 GB (købes separat).Det medfølgende Li-ion-batteri oplades via det medfølgende USB-kabel fra en computer eller adapter. Kameraet har også indbygget mikrofon og tilslutninger til USB og HDMI. Flere forskellige slags praktiske beslag medfølger.Tekniske dataVideoopløsning: maks. 1920 x 1080, 30 fps
Fotoopløsning: maks. 12 MP, 4000 x 3000 JPEG
Display: 1,5" TFT LCD
Batteri: 900 mAh
Betragtningsvinkel: 170°
Vandtæt: ned til 30 m (ved brug af det vandtætte hylster)
Lagermedie: Mikro-SD-kort på op til 32 GB (medfølger ikke).
Tilbehør: Beslag til cykel og hjelm, bælteholder, vandtæt kamerahus, remme og sikkerhedswire, USB-kabel, rengøringsklud, dobbeltklæbende tape.

Lagerindikatoren er kun en prognose. Varens tilgængelighed kan ikke garanteres.

Actionkamera Eventyrkamera Kamera Videokamera

Produktnyheder

© 2017 Biltema. Alle rettigheder forbeholdt.

Vil du hjælpe os?

 *
 
 
 Vil gerne kontaktes.
For at kunne udvikle vores service og blive endnu bedre er det værdifuldt for os at få synspunkter og forslag fra dig som kunde.