Åbningsdatoen til nyt varehus i Nykøbing Falster er klar

Åbningsdatoen til nyt varehus i Nykøbing Falster er klar

Opførelsen af Biltema i Nykøbing Falster, er ved at gå ind i de sidste og vigtige faser. Om kort tid, tages der hul på den indendørs indretning af varehuset. Varehuschef Brian Keller fortæller, at rekrutteringen er i fuld gang af de medarbejdere, som skal være med til at sikre, at det 17. varehus i Danmark bliver en succes.

Den 12. december sidste år, tog Biltema Danmarks direktør, Jacob Borring Møller, den første skovlfuld jord med gravemaskinen. Nu nærmer vi os åbningen af dette varehus, som er planlagt til den 2. december klokken 8.00 på Eggertsvej 1 i Nykøbing Falster.

- Vi vil se frem til at byde nye og eksisterende kunder velkommen her i Nykøbing, hvor vi ikke alene vil have 19.000 artikler på lager, men også give en fantastisk indkøbsoplevelse, siger varehuschef i Nykøbing Falster, Brian Keller.

Biltema har på nuværende tidspunkt modtaget over 250 ansøgninger, som fordeler sig over alle stillingsopslagene. Alle ledige stillinger kan udforskes på Biltemas jobportal.

- Ansøgerantallet viser, at der er stor interesse for at blive en del af Biltema Danmark og at arbejde i det nye varehus. Vi er dog ikke i mål endnu og opfordrer derfor alle til at søge eller deltage i kommende jobspeeddatinger, siger Brian Keller.

Biltema arrangerer jobspeeddatinger i samarbejde med Jobcenter Guldborgsund:

* Torsdag den 14. september kl. 9-13 i Nykøbing F Hallen, Nørre Boulevard 4 A.

* Torsdag den 5. oktober kl. 13-17 i Nykøbing F Hallen, Nørre Boulevard 4 A.
Denne dag er særligt sigtet mod unge og deltidsinteresserede.

Biltema Danmark holdt den første jobspeeddating i forbindelse med åbningen af Slagelse varehuset. Siden har dette været en del af strategien ved åbningen af nye varehuse. Her får ansøger muligheden for at hilse på en repræsentant fra Biltema og aflevere sit CV. En velskrevet ansøgning ikke det vigtigste, da det handler om personlighed og glimt i øjet. Varehuschef Brian Keller opfordrer til, at ansøgerne som kunne have interesse i en ansættelse i Biltema, at møde op og medbringe deres CV’er som udgangspunkt for en kort samtale.

91373

Når holdet er sat i Nykøbing Falster, får de assistance af kollegaer fra andre varehuse i Danmark, for at nå at blive klar til åbningsfesten den 2. december. De får hænderne fulde, når Biltemas alsidige varesortiment på 19.000 produkter skal fyldes på hyldene. Produkterne strækker sig inden for både Bil, Båd, Cykler, Fritid, Hjem, Kontor-Multimedia, Byggeri, Bilpleje og Værktøj. Et udvalg, som henvender sig til hele familien.