Et brag af en åbningsfest i Biltema Nykøbing Falster

Et brag af en åbningsfest i Biltema Nykøbing Falster

Så kom dagen endelig, hvor varehuschef Brian Keller og hans personale slog dørene op til et helt nyt varehus i Nykøbing Falster. En menneskestrøm og interesse udover det sædvanlige.

Traditionen tro, blev hele personalestaben samlet i indgangspartiet lørdag d. 2. december for at byde kunderne velkommen indenfor i det +7000 kvadratmeter store Biltema. Dette skete lige efter, at borgmester Simon Hansen (S) klippede snoren kl. 8.00 for de mange ventende gæster.

Allerede tidlig morgen, begyndte kunderne at stille sig klar i køen for blandt andet at sikre sig nogle af de 11 skarpe åbningstilbud (kun aktuelt i Nykøbing Falster) og gavekort, som blev delt ud til de første 100 kunder. Varehuschef Brian Keller, kunne også hurtigt gøre en varmhjertet status på åbningen.

- Nykøbing Falster har givet os en drømmestart. Det er en fantastisk oplevelse at være en del af dette lokale fællesskab. Vi glæder os til at hilse på kunderne og vise hele familiens varehus frem, siger han.

Udover særlige åbningstilbud, havde Biltema også skruet op for åbningsaktiviteterne i dagens anledning. Der ventede kunderne en på opleveren i form af gratis kaffe/rundstykker til de morgenfriske, besøg af Julemanden og Biltemas egen maskot Hr. Korv samt lykkehjul, tegnestation for de mindste og ”vind dit julegaveønske” konkurrencer. Noget for både de små og vokse.

Den 12. december 2022, blev spaden sat i jorden til ny Biltema på Eggertsvej 1. Nykøbing Falster har ventet tålmodigt, da byggeriet desværre blev forsinket som følge af Coronaepidemien og var planlagt til at stå færdigt allerede i begyndelsen af sidste år.

Varehuset i Nykøbing Falster er Biltemas 17. prik på landkortet i Danmark, og flere er i vente. Ambitionerne er store, hvilket også et resultat af en ambitiøs vækststrategi med et mål om at nå 25 danske varehuse inden udgangen af 2025.

Biltemas næste varehusåbning bliver i Sønderborg lørdag d. 13. januar 2024.

Relaterede artikler

Biltemas solcelleprojekt er i fuld gang!

Biltemas solcelleprojekt er i fuld gang!

Målet er at installere 1 million kvadratmeter solceller.

Biltema Foundation støtter kræftforskning

Biltema Foundation støtter kræftforskning

Biltema Foundation fortsætter sit engagement i kampen mod kræft.

Biltemas mål er at være klimaneutral

Biltemas mål er at være klimaneutral

Biltemas varehuse og lagre er udstyret med jordvarme, som giver køling, varme og varmt vand til vores ejendomme, hvilket sparer energi med op til 75%.