Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Polyesterliner - uundværlige for bådejeren

Hvis du ejer en båd, er det helt essentielt med polyesterliner. Det gælder både hvis du har en sejlbåd eller hvis du har en båd med motor. Linerne kan bruges til mange forskellige ting, alt efter tykkelsen på linen og på størrelsen af båden. Du kan bl.a. bruge dem til fortøjning, som faldline (Fald), startsnor, persienneline eller som flagline. Du finder polyesterliner i forskellige farver, bl.a. gul, hvis den skal være iøjnefaldende, eller hvid, hvis den skal være mere afdæmpet og anonym.

Robuste og slidstærke polyesterliner med en høj brudstyrke

Polyesterliner er lavet af et let, men stærkt materiale, som holder til det meste. Det betyder at du vil kunne have glæde af din line i lang tid før den skal skiftes ud. Polyester er et enormt robust og slidstærkt plastmateriale med en høj brudstyrke, og det egner sig derfor enormt godt til forskellig brug på en båd.