Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sanitet til rengøring på båden

Forestil dig, at du skal til at sejle på åbent vand med høj sol og en næsten spejlblank vandoverflade. Der er en svag brise, og søgangen kunne ikke være bedre. Når du så stiger ned i selve båden, rammer lugten dig. Du mindes ikke at have lugtet noget værre siden dengang på festivalen, og så er det slemt. Rigtig slemt.

Sanitetsvæske/klosetvæske og andre rengøringsmidler er uundværlige til toiletter og affaldstanke ombord på en båd. Det er en investering ikke kun i holdbarheden, renligheden og indtrykket af båden men også i din egen oplevelse af at eje båden. Hos Biltema finder du sanitet til rengøring af båden, der kan bruges både forebyggende og bekæmpende af dårlig lugt i flere forskellige situationer. Har du spørgsmål om sanitet og rengøring på båden, kan du altid henvende dig hos din lokale Biltema, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål.

Hvad er sanitet?

Sanitet er et ord, der kommer fra latin og betyder sundhed. Når du kalder et toilet eller et badekar for sanitære installationer i huset, så er det fordi, de bidrager til vores sundhed ved at vaske eller skylle “usunde ting” væk. Så hvis vi ikke havde sanitet, ville vi blive syge meget nemmere.

På en båd betyder sanitet derfor renligheden af den løsning, som bruges i forbindelse med toiletbesøg og affaldstanke.