Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bådtoilet

Biltema har bådtoiletter i flere modeller og typer til både den store og lille fritidsbåd. Vi har kompakte, praktiske og transportable kemiske bådtoiletter. Desuden finder du også elektriske bådtoiletter samt bådtoilet med manuel pumpe.

Vores bådtoiletter med skyl fungere med både brak- og saltvand og er udført i en solid konstruktion. Toiletterne kan kobles på både septiktank og skroggennemføring.

De transportable toiletter eller såkaldte kemiske toiletter fungerer ved at toilettets øverste del  (spule/skylletank) fyldes med spulevæske, og den nederste del (septiktank) tilsættes sanitetsvæske. Toilettet spules med håndpumpe.

De transportable bådtoiletter passer godt til små både, hvor der ikke er plads eller mulighed for at installere et fast toilet. På trods af navnet bådtoilet fungerer det også udmærket til campingvogn, kolonihave og lignende.