FN´s globale mål

FN´s globale mål

Biltema har valgt at fokusere på følgende 10 mål indtil 2030.

Gennem Biltema Foundation hjælper vi udsatte mennesker med at få støtte inden for uddannelse, sundhedspleje og velfærd. Det er vores eget initiativ, hvor forskellige velgørende organisationer i de nordiske lande og udviklingslande rundt om i verden får hjælp.

SDG-icons-nr-1,-2,-3,-4-and-10.jpg_DK.jpg

Hos Biltema tror vi på mangfoldighed. Vi mener simpelthen, at vi supplerer og udvikler hinanden bedst ved at være forskellige, og ikke fælde dom baseret på køn eller etnicitet, og på denne måde udvikle og skabe et ligestillet Biltema! Vi er også hele familiens varehus. Vi tror på at kunne tilbyde alle noget fra vores sortiment uanset køn eller alder.

Verdensmaal-ikon-05.jpg

Med en ny satsning på solpaneler håber vi at kunne øge andelen af vedvarende energi i koncernen. I dag bruger vi allerede jordvarme i vores varehuse, hvilket både er vedvarende og miljøvenligt.

Verdensmaal-ikon-07.jpg

Vi tager et stort ansvar for gode arbejdsforhold hos vores leverandører. Sundhed og velvære går hånd i hånd i et sundt produktionsled. Bæredygtig udvikling med hensyn til forbrug og produktion er noget, vi altid stræber mod hos Biltema. Vi arbejder på, at de fleste af vores leverandører bruger vedvarende energi (elektricitet, opvarmning, køling og andre brændsler) i al produktion.

SDG-icons-nr-9,-12-and-13.-DK.jpg