Litiumbatterier

Hos Biltema fører vi et bredt udvalg af litiumbatterier i forskellige størrelser til forskellige formål. Dette attraktive udvalg kan du opleve her på siden, hvor du kan klikke dig direkte videre til de enkelte batteriers produktsider. Her kan du læse mere om batterierne, tjekke lagerstatus og bestille dem online.

Gode grunde til at købe litiumbatterier

Litiumbatterier er effektive og miljøvenlige batterier, der blandt andet byder på en lav vægt, lav selvafladning ved stilstand (også om vinteren), længere levetid, bedre startegenskaber og meget mere. På den måde adskiller litiumbatterier sig derfor positivt fra traditionelle batterier.
Flere af de litiumbatterier, som du kan købe her hos Biltema, har ladeindikator, og er naturligvis både syre- og læktætte. Kombinerer du det med vores gode priser, er listen over de gode grunde til at købe litiumbatterier efterhånden blevet lang.


Hvis du vil vide mere om de enkelte batterier, kan du med fordel læse manualer og øvrige dokumenter, der er vedhæftet og klar til download på batteriernes individuelle produktsider. Her kan du som regel finde al den information, som du måtte behøve, hvis du er interesseret i de mere tekniske aspekter.

Effektive og holdbare litiumbatterier til plæneklippere, scootere m.v.

Litiumbatterier er typisk det rette valg, hvis man skal bruge et nyt startbatteri til sin plæneklipper, scooter eller motorcykel. Derfor har vi også et stort udvalg af effektive og holdbare batterier til lige netop disse maskiner og køretøjer.

Hvis du vil være sikker på, at du køber et litiumbatteri, der passer til din motorcykel, scooter eller plæneklipper, kan du altid kigge på batteriets produktside. Her vil du ofte kunne finde en oversigt over de modeller, som batteriet er kompatibelt med – og dermed lette din søgen.
Med et litiumbatteri er din plæneklipper, scooter eller motorcykel hurtigt klar til brug igen, så du kan fortsætte med græsslåningen eller de hyggelige ture på de tohjulede køretøjer.

 

Bestil litiumbatterier nu og hent dem efter 30 minutter

Hvis du har fundet dig et litiumbatteri, som du er interesseret i, så kan du bestille det lige her på hjemmesiden og hente det inden for en halv time i dit lokale Biltema varehus. Det bliver næppe nemmere eller hurtigere at få fat i det helt rigtige litiumbatteri.

Når du lægger en bestilling via hjemmesiden, så sørger vores medarbejdere i dit valgte varehus for, at batteriet bliver fundet frem til dig. Efterfølgende vil du få besked om, at din bestilling er klar til afhentning.
Så gælder det blot om at komme afsted til det varehus, som du har angivet som dit foretrukne afhentningssted. Når du dukker op, kan du være sikker på, at batteriet ligger klar til dig, så der er ingen fare for at køre forgæves. Samtidig har du allerede betalt hjemmefra, så det skal du heller ikke bruge tid på, når du kommer for at hente dit litiumbatteri.

4 Søgeresultater