DRL lys

DRL lys kaldes også for kørelys og er små lamper, der er monteret ved blinklysene på din bil. Lamperne lyser ofte gult eller hvidt, og du kan bruge dem i dagtimerne i stedet for nærlys. Du kan nemt udskifte dine kørelys med nogle nye, som du finder her hos os. 

Hvad er DRL lys?

DRL er en forkortelse af daytime running light, som på dansk også kaldes for kørelys. Det automatiske lys sidder foran på din bil, ved siden af blinklysene. Lysene aktiveres, når du bruger håndbremsen eller kører din bil, og de lyser med enten hvid eller gul. Det er ikke meningen, at lysene skal hjælpe dig med at se bedre ved at oplyse vejen. De små pærer er til, for at gøre din bil mere synlig for dine medtrafikanter, og de lyser kraftigere, når du har slukket dine forlygter. Omvendt dæmper lamperne deres intensitet, når du har aktiveret bilens forlygter.

Lysene er til for at gøre din bil mere sikker, når du færdes i trafikken, men de smarte lys kan også være med til at style din bil. De små lygter er en nem og billig måde at optimere din bils udseende, og gør den lidt mere moderne at se på. Mere skal der ofte ikke til.
Har du brug for nye lys til din bil, så finder du dit nye udstyr her hos os. Vi har alt, du skal bruge, til de bedste priser.

 

Det bedste lys på din bil med DRL lys

Du lægger måske ikke så meget mærke til DRL lys, men i dagtimerne kan du nøjes med at have de smarte lamper tændt, i stedet for det normale nærlys. De gule eller hvide lamper lyser ikke nært så kraftigt som almindeligt nærlys, så de kan ikke bruges i f.eks. mørke eller tåge. Her er de ikke kraftige nok, men når du kører om dagen, kan de gøre en stor forskel. Det handler nemlig om din og dine medtrafikanters sikkerhed.

Når solen skinner, er der ikke brug for samme, kraftige lys, som nærlyset kan give, er kørelyset helt perfekt. Du får den rette mængde belysning på din bil med DRL lys. 
Du finder dit nye lys til din bil hos os.

0 Søgeresultater