Viskerblade til din bil

Ridser og stenslag i forruden slider kontinuerligt på viskerbladets gummikant. Dette gør at viskerbladet viskeegenskaber og funktion forringes over tid og medfører dårligere sigtbarhed igennem forruden. For din og passagerenes sikkerhed er det derfor vigtigt at skifte viskerblad ofte.

Det er heldigvis enkelt at skifte et viskerblad. Vi har lavet nogle instruktionsvideoer til vores viskerblade som du kan se her.

 

At skifte viskerblad er ofte en billig livsforsikring

Biltema har forskellige modeller af viskerblade, alt fra de enkle modeller til modeller af høj kvalitet. Et eksempel er vores Ultrablade-viskerblad som former sig efter forruden for derfor at give det bedste viskeresultat. Hvilket viskerblad som passer bedst, afhænger af hvilken bil du har. Via vores registreringsnummer søgning får du enkelt svar på hvilket blad som passer til din bil.

Biltema tips

  • Undgå at anvende viskerbladet før sne og is er fjernet fra forruden. Risikoen for at gummikanten skades.
  • Anvend de-icer for effektivt at fjerne is og sne fra forruden, inden du begynder at anvende viskerbladet.
  • Efterlader viskerbladet striber af vand, er et godt tip at forsøge at rengøre gummikanten med en fugtig klud inden du forsøger at skifte viskerbladet.
  • En tommelfingerregel er at skifte blad en gang om foråret og en gang om efteråret. Det afhænger dog af hvor meget du kører og hvilket klima viskerbladet udsættes for. De kan meget vel holde i ca. 1 år.
  • Skulle du behøve at skifte forrude så bør du også skifte viskerblad. Gamle blade kan lave ridser på den nye rude.
  • Visse bilmodeller har spoiler på sin originalmonterede viskerblad. Spoileren hjælper med at trykke bladet ned mod ruden hvilket mindsker luftmodstanden.
92 Søgeresultater