Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bremserør og andre reservedele til din bil

Hos Biltema finder du et stort udvalg af bremserør og nipler, m.m. til de hydrauliske bremsedele på din bil, så du kan køre sikkert på vejene med bremser, der fungerer optimalt.

Bremserør af høj kvalitet

Hos Biltema forhandler vi bremserør af høj kvalitet til en god pris, så du kan få de bedste og mest sikre reservedele til din bils bremsesystem. Vores bremserør er rustfri og lever op til de internationale specifikationer. De er desuden lette at bøje og kone.

Det er vigtigt at have et bremserør af høj kvalitet. Det forbedrer bremseevnen og dermed sikkerheden på din bil. Bremserør af høj kvalitet vil desuden kunne holde i længere tid, end hvis du har rør af ringere kvalitet.

Tjek dine bremser og udskift dine bremserør med jævne mellemrum
For at din bils bremser kan fungere helt optimalt er det vigtigt, at du jævnligt tjekker, at bremserne er helt i orden. Læg mærke til, at bremserne fungerer hurtigt, samt at din bil laver en lige opbremsning uden slinger.

Bremserne sidder et sted på bilen, som er meget udsat for både vand, sand og andet snavs fra vejene. Derfor er det også et område af bilen, som kræver hyppigere udskiftning end andre steder. Sørg for at udskifte komponenterne ofte og gerne før de står af. Hvis du opdager en defekt i din bils bremsesystem, er det vigtigt, at du lokaliserer fejlen med det samme og får udskiftet den defekte del med en ny og eventuelt også andre bremsedele.

 

Find bremserør og andre reservedele til din bil

Når du udskifter bremserørene på din bil, kan det være en god idé også at skifte andre komponenter af det hydrauliske bremsesystem samtidig. Her på siden finder du et stort udvalg af nipler og andet udstyr til dine bremser. Sørg desuden for, at der er fyldt godt op med bremsevæske, så bremserne kan fungere helt optimalt.