Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset inden for 2 timer! Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Benzindunke til dit behov

Det kan være svært at undvære en ekstra benzindunk i garagen, værkstedet eller haveskuret. Der er mange maskiner, som skal bruge benzin som brændstof. Det kan være, at du har brug for en ekstra benzindunk, du kan tage med i bilen, eller måske mangler du en reservedunk til motorcyklen. Har du projekter i haven, skal du ofte bruge en benzindrevet maskine, hvor det er uundværligt med en ekstra benzindunk. Skal du klippe hækken, slå græsset eller save en gren af et træ, kan du pludselig stå med en havemaskine, der mangler brændstof.    

Når du skal vælge en dunk, skal du altid overveje, hvilken type væske du skal opbevare i dunken. I Biltema finder du både dunke af plast og stål, som bl.a. må indeholde benzin, diesel, ethanol og olie. Det er vigtig, at du undersøger, hvilken dunk der passer til den type væske, du vil fylde deri. Hvis du er i tvivl om, hvilken type dunk eller brændstofflaske du skal købe, er du altid velkommen i din nærmeste Biltema, hvor vi står klar til at svare på dine spørgsmål.