269,-

LED-lygteadapter

Art. 34-993

Køb & Hent

Afgiv din ordre nu og afhent dine varer i dit Biltema varehus allerede efter to timer.
Sådan fungerer Køb & Hent
Til eltilslutning til påhængsvogne med LED-pærer. Med indbygget effektmodstand for tilpasning til biler med CANBUS-lygteovervågning. Tilsluttes mellem bil og påhængsvogn med et 13-polet stik.
Adapteren er udviklet til at løse de problemer, der kan opstå, hvis påhængsvognens baglygter, blinklygter eller stoplygter indeholder LED-pærer.
Problemer elimineres ved, at adapteren simulerer egenskaberne for en glødepære. Selv om der er monteret en LED-pære (der kun bruger lidt strøm og/eller tændes ved lav spænding) på påhængsvognen, vil den opføre sig - og blive opfattet af bilen - som en glødepære.
Problemer der kan løses ved hjælp af adapteren: LED-pærer på påhængsvognen tændes/blinker på grund af, at bilen udsender kontrolsignaler til påhængsvognen. Bilen indikerer fejlagtigt funktionsfejl på påhængsvognen, fordi bilen ikke kan registrere den lave strømstyrke, som LED-pæren på påhængsvognen bruger.
OBS!
Ved brug af adapteren tilsidesættes bilens eventuelle kontrolfunktioner af påhængsvognens baglygter, blinklygter og stoplygter. Hvis en af disse lygter går i stykker, opfattes de fortsat af bilen, som om de fungerer.
OBS!
Passer ikke til biler med pulsstyret elsystem.

Andre kunder købte også

Relaterede produkter