Nedsat pris
2990
Tidligere pris 4990

Spændereb

Art. 82-049
Fleksibel anordning til at fastspænde, hænge eller løfte genstande. Er også velegnet til at sikre f.eks. presenninger og telte. To karabinhager og en skralde, der gør det let at stramme rebet. Længde: 2,5 m. Reb af nylon. Maks. belastning: 68 kg.

*Automatisk låsning. *Låser straks uden at glide eller slækkes. *Letbetjent med mange anvendelsesområder, bl.a. til at hænge uhåndterlige genstande op. *Tåler både varme og kulde.

Materiale
Reb: flettet nylon
Karabinhager: gummibeklædt, forzinket stål
Skraldemekanisme: trykstøbt zink med glasfiberarmeret hus.

Maks. belastning: 68 kg

Sådan gør du:
SPÆNDE
*Fastgør den fri krog et fast sted. *Før rebet omkring genstanden. Fastgør krogen med skralden et fast sted, og stram rebet. *Rebet løsnes ved at trykke spærren ind.
LØFTE
*Fastgør den ene krog et fast sted eller f.eks. omkring en bjælke. *Sæt den anden krog fast i den genstand, der skal løftes. *Stram rebet med skralden. *Rebet løsnes ved at trykke spærren ind. Kontroller først, at der ikke er personer under genstanden.
OBS! Vurder genstandens vægt inden brug. Overskrid aldrig den maksimale belastning.
Kontroller lastsikringen før hver gangs brug. Placer ikke lastsikringen i nærheden af skarpe kanter, undgå risiko for klemning eller slid af rebet, og undgå varme overflader.

Andre kunder købte også