Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC forlygter

MC forlygter giver dig det bedste lys, når du kører på din motorcykel. En god lygte sørger for, at du får god sigtbarhed på vejene. Det skaber tryghed og sikkerhed for både dig og dine medtrafikanter.
Her på siden finder du vores store udvalg af kvalitets forlygter til gode priser.

Hvilke MC forlygter skal jeg vælge?


Når du skal vælge den helt rigtige MC forlygte til din motorcykel, skal du kigge på dine behov. Det er herligt at køre en tur på landevejene, men her er der ofte langt mellem lygtepælene. Derfor er det rigtig godt at have et klart lys, der hjælper dig med at oplyse de mørke veje.

Har du brug for en helt ny lygte, skal du vælge en hovedlygte eller en forlygte. De erstatter motorcyklens originale lygte, hvis den trænger til en udskiftning. Vil du have lys med ekstra funktioner, kan du vælge en dobbeltlygte. Her får du indsats til nærlys, fjernlys og parkeringslys i ét.
Hos os finder du også udstyr som f.eks. universal lygteholdere, der gør det nemt for dig, når du monterer nye lygter på dit køretøj.

Du finder mange muligheder for at få bedre lys til din motorcykel, og vi har samlet de bedste og billigste til dig. 

   

Sikkerhed med MC forlygter


Det er nødvendigt for dig at have MC forlygter af god kvalitet. Et par gode lygter er ikke både til gavn for dig, men også for dine medtrafikanter. Klare lygter gør det nemmere for dig at se og blive set. Derfor skal du ikke gå ned på kvaliteten. Vi anbefaler, at du retter dig efter den gældende lovgivning om lys på dit køretøj.

For motorcykler gælder følgende regler om forlygter. Motorcyklen skal have:

  • En hvid eller gullig nærlyslygte, der kan oplyse vejen mindst 30 meter frem, uden at blænde
  • En eller to hvide eller gullige nærlyslygter, der kan oplyse vejen mindst 100 meter frem
  • En eller to hvide, fremadrettede positionslygter, der er tydeligt synlige på mindst 300 meters afstand

Med de helt rigtige MC forlygter er du klar til at køre lange ture på din motorcykel. Hos os finder du lige de forlygter, som du har brug for.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.