Elefanthue til MC kørsel

En elefanthue er uundværlig, hvis du kører MC eller scooter i koldt vejr. Elefanthuen dækker hals, hage og kinder og sørger for, at du kan holde varmen selv på længere ture. Samtidig er elefanthuen også hygiejnisk og hjælper med at holde indersiden af hjelmen ren og frisk. Den er nem at vaske, og så skåner du hjelmen for snavs og bakterier.

Elefanthue til skiferie eller ridning

Hos Biltema kan du både finde elefanthue, halskraver og ansigtsmasker, der alle hjælper dig med at holde varmen og beskytter mod kulde og vind. De egner sig ikke kun til MC kørsel, men kan også bruges til eksempelvis skiferien. Når du står på ski eller kører snescooter, er vinden kold, og det går ud over halsen og ansigtet. I det tilfælde kan både en halskrave eller ansigtsmaske hjælpe med at beskytte for vind og vejr og holde dig varm.

Elefanthuen kan også bruges som hjelmhue under ridehjelmen. Mange ryttere kan sikkert nikke genkendende til kolde rideture i vintervejret, hvor især ansigtet er udsat for kulde. En ridehjelm dækker kun det øverste af hovedet, og derfor bliver kinderne, halsen, hagen og ørerne nemt kolde. En elefanthue under ridehjelmen kan hjælpe med at holde rytteren varm og gøre rideturen langt mere behagelig.


Billig hjelmhue

Selvom elefanthuen også kan bruges til mange andre ting, foretrækker de fleste at bruge den som hjelmhue til MC kørsel. En hjelmhue skal kunne holde dig varm, men samtidig skal den ikke være i et tykt materiale, da den så ikke kan passe under hjelmen. Biltemas elefanthuer er velegnede som hjelmhuer, da de er lavet i tynde og åndbare materialer.


Find din hjelmhue i Biltema

Køb din nye hjelmhue i dit lokale Biltema varehus. Her kan du se vores forskellige varianter, og du er altid velkommen til at spørge vores personale til råds. De står klar til at hjælpe dig.

0 Søgeresultater