Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC hjelm - godkendte motorcykelhjelme til lave priser

Hos Biltema finder du kvalitetstestede motorcykelhjelme i god kvalitet til faste lave priser. Du får derfor en mc hjelm, der opfylder alle krav og standarder. Hjelmen giver dig fuld beskyttelse, når du er ude og køre. Se vores store udvalg af motorcross hjelme, integral hjelme, visirer og andet udstyr til din mc hjelm. Med en god styrthjelm er du sikker i trafikken, uden at du skal investere i dyrt udstyr.

Robuste og sikre mc hjelme

Alle vores mc hjelme er lavet i holdbare materialer, som både giver en robust overflade og et ergonomisk design, der føles behageligt at have på. Yderskallen på vores hjelme er lavet af glasfiber, der er et hårdført materiale, som ikke vejer særlig meget. Den lave vægt på hjelmen betyder, at du nemt kan have hjelmen på, uden at det hæmmer dine normale bevægelser.

I vores hjelme bruges en inderskal af EPS-plast, hvilket står for ekspanderet polystyren. Dette er kort fortalt en type celleplast, der indeholder over 90 procent luft. Denne type plast er yderst velisolerende, stødabsorberende, lufttæt og fugtafvisende. EPS er en smart udnyttelse af luft og plast, og det er derudover genanvendeligt.

Til enhver hjelm skal der være et visir, der gør det muligt at få et godt udsyn, uanset hvilke forhold der køres i. Vores visirer er ECE-godkendte og opfylder derfor alle krav.

Du kan læse meget mere om vores mc hjelme og visirer, når du trykker ind på de forskellige produkter her på siden. Hvis du har yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at henvende dig hos din lokale Biltema, her står vi klar til at hjælpe dig.

Regler for mc hjelme

Styrthjelme til motorcykler må kun markedsføres og sælges, hvis de er godkendte efter ECE-22 standarderne, der beskriver en lang række regler for hjelme. Derudover skal hver motorcykel hjelm have et markeret “E”, som er et godkendelsesmærke, der også beskriver, hvilke landestandarder hjelmen opfylder. Det kan eksempelvis være Danske standarder, Svenske standarder eller Finske standarder.

Alle vores hjelme opfylder kravene til ECE og er markeret med et E godkendelsesmærke.

Intercom-system til din mc hjelm

Med et intercom-system får du høretelefoner i din hjelm, som kan tilkobles din smartphone. Dette giver dig mulighed for at have samtaler mellem fører og passager, når du er på farten. Det kan ligeledes anvendes til at lytte til musik, radio eller podcast, hvis du er ude på en længere tur. Derudover kan du koble det til dit navigationssystem, så du kan modtage vejvisning, når du er ude på nye ruter.

Et intercom-system giver dig mulighed for at bruge lyden fra din smartphone effektivt, uden at du skal bekymre dig for, om det nedsætter komforten i din hjelm. Det kan være en stor hjælp til, når du skal bruge GPS systemet, lytte til musik eller have samtaler med din medpassager. Produktet er vandtæt, og det lades med en mini-USB.

Rengøring af visir

Når du kører er det altid vigtigt, at dit visir er helt rent. Det vil sige, at der ikke er ridser i glasset eller snavs fra mudder, insekter eller andet. Vores hjelme kommer med robust glas, som gør det svært at lave ridser i. Hvis du alligevel har fået ridser i dit glas, så er det vigtigt, at du får købt et nyt visir. Du behøver dog ikke altid købe et nyt visir, hvis du bare har fået et par udsmattede insekter på glasset. Derfor vil vi herunder give nogle hurtige fif til, hvordan du holder dit visir glas rent på din mc hjelm.

Når du skal rengøre dit visir, så er det afgørende, at du er så skånsom som muligt. Det betyder, at du skal tage visiret af din mc hjelm og bruge en mild sæbeopløsning til at rengøre det under lunkent vand. Hvis dit visir er meget beskidt fra udsmattede insekter eller andet, så kan du med fordel lægge det i blød henover natten. Det giver bedre chancer for, at du får en flot og gennemsigtig overflade.

Har du spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål om vores mc hjelme eller andet udstyr, så er du altid velkommen til at kigge forbi din nærmeste Biltema. Her står vores dygtige personale klar til at vejlede og besvare dine spørgsmål, så du er helt sikker på at komme hjem med en mc hjelm, der passer til dine behov.

Du finder oplysninger om, hvilke vare vi har på lager i dit lokale varehus og åbningstider, når du trykker ind på den by, der ligger tættest på dig. Det gør du oppe i venstre hjørne.
 

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.