Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Crosshjelme

Det absolut vigtigste sikkerhedskrav for at kunne køre cross er en god styrthjelm beregnet til formålet. Derfor finder du hos Biltema.dk din næste crosshjelm, der opfylder alle sikkerhedskrav. Crosshjelmen er kendetegnet ved at have et åbent synsfelt og en lang skygge, der både gør det nemmere for motocrosskøreren at orientere sig og bevare fokus, hvor skyggen blokerer for mudder, sten eller andet sprøjt. Crosshjelmen er yderligere velegnet til hverdagsbrug, hvor den er mindst lige så praktisk som andre typer hjelme. Hos Biltema.dk har vi et stort sortiment af crosshjelme i forskellige størrelser til både store og små. Køb din nye crosshjelm online eller i vores fysiske butikker, så du kan værne om din sikkerhed, når du giver den gas på crossbanen.

En sikker styrthjelm til motocrosskørere er alt

Hos Biltema.dk kommer sikkerheden først, og derfor kan du finde nogle af de bedste og sikkerhedsgodkendte crosshjelme hos os. Her finder du hjelme der er eu-godkendte og med god komfort. I vores sortiment af crosshjelme får du med garanti en crosshjelm med optimal sikkerhed og god pasform.

 

Tilbehør til crosshjelme

Har du allerede en crosshjelm i forvejen? Så kan du finde tilbehør til din hjelm lige her! Her kan du både finde flere variationer af crossbriller og ekstra skærme, hvis det bliver en nødvendighed. Derudover har vi alt udstyret til dig, som lige er startet til motocross eller bare trænger til nyt, frisk udstyr.

 

Hvordan vælger jeg en crosshjelm?

Det kan være svært at finde den rette hjelm og størrelse, derfor kan en medarbjeder i din lokale Biltema hjælpe dig. Vi er behjælpelige og guider dig igennem, så du kan finde den helt rette crosshjelm, der opfylder dine krav og behov.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.