Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC opbevaring

Som motorcyklist kan man hurtigt få et stort udvalg af udstyr. Du har sikkert allerede både en MC hjelm, handsker, MC støvler og MC tøj. Alt dette skal selvfølgelig også opbevares, og du kan finde løsninger til MC opbevaring på denne side.

 

Opbevaring af MC udstyr

 En af de nemmeste løsninger til MC opbevaring er en opbevaringshylde, hvor der er plads til både hjelm, handsker og MC jakker eller skindsæt. Ved at samle alt udstyret et sted, er det altid nemt at finde, og det fylder mindre. Hvis pladsen i hjemmets entré er mangelfuld, kan opbevaringshylden til MC udstyr med fordel hænges op i garagen eller carporten.

Tips til opbevaring af MC udstyr

Rigtig mange motorcyklister er på vejene i sommerhalvåret, hvorefter motorcyklen står stille i vinterhalvåret. De fleste passer naturligvis rigtig godt på motorcyklen og opbevarer den under bedst mulige forhold. Men mange glemmer at tænke på, at udstyret også ligger ubrugt i halvdelen af året. Det er vigtigt, at det bliver opbevaret korrekt for at forlænge levetiden. Derfor har vi samlet et par tips til opbevaring af dit MC udstyr:

  • Meget MC tøj og udstyr er lavet af læder. Sørg derfor for at pleje dit MC udstyr af læder ligesom du ville pleje andre lædervarer. Det vil sige, at du skal vaske udstyret med lædersæbe og give det læderfedt eller læderbalsam med jævne mellemrum. Det er især en god ide at gøre dette, inden du gemmer dit MC udstyr væk til vinteropbevaring. 
  • Når du skal opbevare dit MC udstyr vinteren over, så er det vigtigt at opbevare det et sted, hvor der er tørt og mørkt.
  • Sørg for at vaske dit MC tøj, inden du pakker det ned.
  • Pak ikke tøjet ind i plastik, men brug i stedet et bomuldsnet, der gør det muligt for dit MC tøj at ånde og dermed undgå fugt. 
  • Læg skoblokke i dine MC støvler eller fyld dem med avispapir. Det gør, at de holder formen bedre.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.