Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC rygbeskyttelse til gode priser

Er du vild med fart og MC sikkerhedsudstyr til en god pris? Hos Biltema har vi et stort udvalg af essentielt MC beskyttelse, så du kan være godt beskyttet, når du er ude at køre på din motorcykel. MC rygbeskyttelse fra Biltema opfylder de seneste krav og standarder. Pasformen er vigtig og derfor findes det meste af vores motorcykeltøj i forskellige størrelser. Her finder du vores sortiment af MC rygbeskyttelse til når du kører på motorcykel.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det rigtige rygbeskyttelse til din næste motorcykeltur, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark.

Hvorfor er MC rygbeskyttelse og andet sikkerhedsudstyr vigtigt?

MC sikkerhedsudstyr giver dig tryghed, når du er på motorcykeltur og gerne vil undgå at bekymre dig om alvorlige og livsfarlige skader ved uheld. Det rigtige sikkerhedsudstyr nedsætter risikoen for at du kommer til skade, hvis du kører galt. Derfor er det vigtigt altid at køre med dragt eller tøj med indbygget beskyttelse.
Du bør altid sørge for at din ryg, knæ, ankler, albuer, skuldre, underarme og hænder er beskyttet. Det er vigtig at din beskyttelse dækker udsatte steder optimalt og størrelsen passer dig, da slagbeskyttelsen dækker alle de udsatte steder på din krop. Husk at din rygbeskyttelse helst skal gå ned over din lænd.

Hos Biltema har vi et stort udvalg af MC-sikkerhedsudstyr, så du tryg kan kører på motorcykel.

 

MC rygbeskyttelse - De mest almindelige motorcykelulykker

Når du kører på motorcykel kan dine medtrafikanter have svært ved at bedømme din fart, og du har nemt ved at usynlig i biler og lastbilers blindevinkler. Som motorcyklist er du en af de udsatte trafikanter i uheld. Vi har her samlet en liste over de mest almindelige ulykker på motorcykel. De mest typiske ulykker er:

  1. Når en motorcyklist mister herredømmet i et sving pga. for høj fart.
  2. Venstresvingende bilister, der overser en modkørende motorcyklist.
  3. En bilist, der kører ud fra en sidevej og overser en motorcyklist, ofte pga. motorcyklisten har for høj fart.
  4. Når en motorcyklist er ved at overhale og overser at bilisten foran er ved at svinge til venstre.
  5. Når en motorcyklist kører op bagi en parkeret bil.

 

Med det rette udstyr undgår du grimme uheld. Køb dit nye udstyr i dag.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.