Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC håndtag

MC håndtag giver dig den største komfort, når du kører på din motorcykel. Du kan få forskellige greb i mange modeller og materialer som f.eks. gummi og aluminium, der sikrer dig det bedste greb på dit styr. Vi har alt det bedste tilbehør til din motorcykel, som gør din køretur endnu bedre.

Hvilke MC håndtag kan jeg få?

Med MC håndtag får du det bedste greb på din motorcykel, og du kan få lige præcis de håndtag, du bedst kan lide. Bløde håndtag af massivt gummi giver dig et godt og fast greb, der samtidig dæmper vibrationer, når du kører. Dette gør dem også særligt velegnede til f.eks. cross.
Ønsker du at opgradere din motorcykel, er et par stilfulde håndtag i aluminium lige noget for dig. De flotte greb tilfører komfort og klassisk stil til dit køretøj.
Vil du holde varmen, når du kører? Så er et par varmehåndtag perfekt til dig. Håndtagene med indbyggede varmetråde holder dine hænder dejligt varme, når du kører. 

Hos os kan du få det bedste udstyr til din motorcykel, som altid passer perfekt til dine ønsker og behov. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af gode håndtag til lave priser.

 

Et sikkert greb med MC håndtag

Et par gode MC håndtag gør meget for din komfort, når du kører motorcykel, men et godt greb betyder endnu mere for din sikkerhed. Grebet gør, at du nemt kan styre dit køretøj, uden at miste herredømmet. Derfor er det så vigtigt, at du har netop de håndtag, der passer bedst til dig. Det kan være, at et par gode håndtag i gummi er bedst til dig, især hvis du nyder at køre lange ture. Til formålet er de meget behagelige. Går du meget op i, at din motorcykel ser ekstra lækker ud, så er et par stilfulde aluminiumshåndtag lige noget for dig.
 
Ønsker du et par nye håndtag i god kvalitet og til lave priser? Så er du kommet til det rette sted. Hos os finder du dine nye håndtag til din motorcykel.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.