Biltema mod strømmen

Biltema mod strømmen

I en tid, hvor frygten for nethandel bliver mere og mere udbredt for de fleste detailkæder, bygger Biltema nu endnu flere og større varehuse rundt om i Danmark. Alle steder, hvor der er et kundegrundlag, og hvor kunderne ønsker, at vi skal etableres, er aktuelle for os, udtaler adm. direktør i Danmark Jacob Borring Møller.

”Vores erfaring er, at vores kunder ønsker varen her og nu og ikke efter flere timers eller dages ventetid. – De ønsker at se, hvad de køber, samt forudsigelige lave priser. ”

Satser på indkøbsoplevelser

Vi tror på, at vores kunder gerne vil have en indkøbsoplevelse. F.eks. som at opleve varer, man overhovedet ikke vidste eksisterede, opleve hvordan et 10 års garantiprodukt føles og ved selvsyn konstatere, hvor meget en LED pære lyser.

Vi tænker også, at det er en fordel at have varen i hånden, inden der tages beslutning om et køb. Vi tror også på, at det er et aktiv, at kunden har muligheden for at søge råd og vejledning hos en medarbejder, hvis der er det mindste at være i tvivl om, fortsætter Jacob Borring Møller.

I Danmark er der varehuse i Aalborg, Odense, Næstved, Horsens, Rødekro, Esbjerg, Slagelse, Fredericia, Randers, Glostrup, Holbæk og Roskilde, Hjørring, Herning, Kalundborg og endnu flere er på vej.