Fleecejakker

Vi har et udvalg af fleecejakker i flere forskellige smarte modeller og pasforme. Jakker af fleece materiale er både funktionelt og blødt. Derfor er du sikret høj og behagelig komfort. Fleecejakker kan bruges året rundt, når kulden melder sig - om det er en sommeraften, eller som et ekstra lag til vinterjakken på en meget kold vinterdag. Du finder dem her på siden.

Smarte og funktionelle jakker af plastikflasker

En varm og blød fleecejakke er uundværlig. Materialet fleece er meget let og det besidder mange af de gode egenskaber ulden har. Amerikaneren Malden Mills navngav materialet, da det første gang blev fremstillet i 1979. Fleecejakker er lavet af genanvendte brugte plastikflasker, der gør fleece til et bæredygtigt materiale og tøj.

Fleecejakker hjælper dig med at holde på varmen, da materialet har en fantastisk varmeisolering. Derfor holder det dig effektivt varm og godt tilpas. Udover at være let og varmt, så tilbyder fleecejakker også en høj grad af åndbarhed og svedtransport. Det er med til at give en fantastiske komfort i dagligdagen og til sport. Fleecejakker er ekstremt hurtigtørrende, fordi materialet kun kan optage 1% af dets vægt i vand. Det giver dig en stor fordel, når fleecejakken skal vaskes eller du er ude i det danske vejr, som kan være uforudsigeligt til tider.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde de rigtige fleecejakker, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

Bestil dine fleecejakker her, så du kan holde varmen hele året rundt.

1 Søgeresultater