Regntøj - vær klædt på til enhver situation

Står du og mangler regntøj, der for alvor kan holde dig tør, når vejret viser sig fra sin våde side? Så er du landet det helt rette sted. Hos Biltema.dk finder du et udsøgt udvalg af funktionelt regntøj, der holder dig tør i hverdagens små byger og på selv de heftigste regnvejrsdage. Nu kan du være klædt på til enhver situation, der kræver lidt ekstra af beklædningen.

På med regntøjet

I Biltemas brede sortiment finder du alt indenfor funktionelt regntøj i høj kvalitet til lave priser. Her fås regntøj til dame og herre i alle størrelser fra S-XXL. Med et sæt regntøj fra Biltema er du ikke længere begrænset af vind og vejr. Her får du vind- og vandtæt regntøj, så du kan udføre enhver arbejdsopgave udendørs. Hos Biltema går du ikke på kompromis med kvaliteten trods de lave priser.

Vi tilbyder regntøj, der nemt kan pakkes sammen - så det er lige til at have med i tasken. Derudover har vi regnponchoer, der er perfekte til de korte sommerbyger - særligt til sommerens festivaler.

 

Kunsten er at finde regntøj, der både er vandtæt og åndbart

Åndbarhed, vind- og vandtæthed er alfa og omega. Der er ikke meget ved et sæt regntøj, der ikke formår at holde regnen ude, og som du ikke føler, at du kan ånde i. Derfor er det naturligvis essentielt, at dit regntøj har et højt nok vandsøjletryk. Hvilket betyder, hvor vandtæt tøjet er. Se produkterne for fakta og informationer om regntøjets egenskaber.

 

Vælg det rigtige regntøj

Omend du skal cykle til og fra job, planlægger at tage på festival eller vandreture, hvor vejret er utilregneligt, så finder du her regntøj, der opfylder kravene og ønskerne dertil. I Biltemas udvalg af regntøj finder du robust regntøj, der særligt egner sig til de mere hårdføre udendørsaktiviteter, aktive rejser og de korte cykelture.

Pasformen for regntøjet er regulært og lidt større i størrelsen, således at det muliggøres at tage f.eks. regnbukserne udenpå de almindelige bukser. Regntøj skal, som andet funktionelt overtøj, passe godt, ellers får du ikke det optimale udbytte af tøjets tekniske kvaliteter. Vi anbefaler, at du køber dit regntøj med plads til en fleecetrøje af mellemstørrelse, således at du formår at bevare en god bevægelsesfrihed og mulighed for varmeisolering. Sådan undgår du også overflødig spildplads, således at der ikke er for meget luft, der skal opvarmes, forinden du selv får varmen i regntøjet.

2 Søgeresultater