Termoundertøj - hold dig tør og varm på jobbet såvel i fritiden

I Biltemas brede sortiment finder du termoundertøj til herrer i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Termoundertøjet er til dig, der har behov for maksimal beskyttelse mod kulde, når særligt vinteren står for døren. Termoundertøjet holder dig varm hele dagen, ligegyldigt hvilket vejr eller miljø du arbejder i. Termoundertøjet er både praktisk, varmt, åndbart og temperaturregulerende, således du kan føle dig godt tilpas under udførelse af udendørsaktiviteter, arbejde mv.

Vi tilbyder termoundertøj i neutrale farver og i flere størrelser fra XS-XXL. Termoundertøjet har en tætsiddende pasform, der er designet efter kroppens figur. Derudover forekommer der meget stretch, således at der bevares stor bevægelsesfrihed.

 

Bekvemt termoundertøj til herrer

Her finder du termoundertøj med både varmende og svedtransporterende egenskaber, der passer til dig og din arbejdssituation. Termoundertøjet til herrer er særligt brugbart, når vinterens kulde for alvor træder til. Derfor har vi hos Biltema samlet et udsøgt udvalg af termoundertøj, så du kan blive påklædt i bekvemt termoundertøj fra top til tå, når behovet opstår.

 

Termoundertøjets egenskaber

Termoundertøjet har ingen sømme, der kan genere dig. Det er produceret i bløde og lette materialer, hvilket gør komforten optimal, således at det er behageligt og blødt mod huden. Den temperaturregulerende egenskab medfører, at der opnås en tilpas kropstempereatur. Derudover er termoundertøjet svedtransporterende, således at termoundertøjet forbliver tørt. Det betyder, at fugten fordeles på ydersiden af stoffet, hvorefter fugten effektivt fordeles på et større område, således at fugten nemmere kan fordampe. På den måde undgår du at fryse i de kolde måneder.

4 Søgeresultater