Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Personligt beskyttelsesudstyr

Personligt beskyttelsesudstyr er grundlæggende, uanset om du skal ud på en byggeplads i arbejdsøjemed eller er i gang med et gør det selv-projekt derhjemme. Ulykker i hjemmet, der involverer voksne, opstår oftest på grund af brug af skarpe og spidse genstande eller som faldulykker. Inden for erhverv opstår de fleste fysiske skader på baggrund af fald- og snubleulykker, ulykker med håndværktøj og ulykker med stationære maskiner.

Herunder finder du CE-godkendt og solidt beskyttelsesudstyr til markedets bedste priser. Så er der ingen undskyldning for at slække på sikkerheden.

 

Brug beskyttelsesudstyr og husk arbejdsikkerheden

Beskyttelsesudstyr forhindrer ikke nødvendigvis ulykker i at opstå, men begrænser eventuelle skaders omfang. Beskyttelsesudstyr kan udgøre forskellen på mindre og midlertidige skader eller større ulykker, der kan resultere i permanente skader. Det er også vigtigt at alle brugere af værktøj og maskiner er korrekt instruerede og opmærksomme under arbejde og at sikkerheden overholdes. Sørg også for at der findes en førstehjælpskasse i hjemmet eller på arbejdspladsen.

 

Beskyttelsesbriller og øjenværn

Beskyttelsesbriller sikrer mod øjenskader, når du arbejder med opgaver, hvor der kan opstå flyvende partikler, eksplosioner og påvirkning af kemikalier. De kan også beskytte mod begrænsede mængder ubehageligt og irriterende støv ved beskidte opgaver. Ved farligt støv skal der bruges støvtætte briller i kombination med åndedrætsværn eller helmaske.
Brug også brillerne i fritiden til nytårsaften, når du skal på jagttur eller lignende.

 

Høreværn

Høreværn er faktisk et af de få værnemidler, der kan forhindre skader i overhovedet at opstå. Brug høreværn til at beskytte din hørelse, når du arbejder med larmende maskiner. Eller når børnene snakker for meget. Bør bruges fra arbejde med støjniveauer fra 80dB.
Sikkerhedshjelme og sikkerhedskasketter
Sikkerhedshjelmen beskytter hovedet, når der er risiko for at noget bliver tabt, eller at du støder hovedet ind i ting. Brug hjelm, når der arbejdes i niveauer over din plads - selv relativt lette genstande lander med stor kraft, når de bliver tabt fra højder.

Sikkerhedskasketten beskytter i begrænset omfang og kan ikke erstatte en hjelm. Til gengæld er den god, når den primære risiko er, at du selv banker hovedet ind i noget, eks ved arbejde på bilen eller i trange lokaler.

 

Sikkerhedssko

Vores sikkerhedssko er unisex og fås i et bredt udvalg af størrelser og modeller, så der er noget til alle, uanset om man har store, små, brede eller smalle fødder - med skridsikre såler og god komfort. Du finder både sikkerhedssko, sandaler og støvler, så du er klar til alle årets sæsoner.

 

Åndedrætsværn og støvmasker

Brug åndedrætsværn, når du arbejder i miljøer med støv, gaspartikler, dampe og organiske opløsningsmidler som eks. terpentin og en del malingstyper. Læs altid sikkerhedsinstruktioner på produkter, hvis du tror der kan være risiko ved arbejdet. Der skal eventuelle nødvendigt beskyttelsesudstyr også beskrives. Læs under vores enkelte typer åndedrætsværn for at se beskyttelsesgrad. Husk ekstra filtre til udskiftning.

 

Beskyttelsesudstyr til børn

Vi har også varianter til børn i flere af vores personlige beskyttelsesudstyr. Du finder både høreværn og beskyttelsesbriller til børn. Mindre børn skal ofte have hjælp til at tage beskyttelsesudstyret på, så det sidder ordentligt og sikrer korrekt.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.