Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Beskyttelsesbriller - optimal sikkerhed

Vidste du, at du hos Biltema kan finde flere forskellige modeller af beskyttelsesbriller? Nu kan du finde præcis den model, der passer bedst til dit ansigt. I vores sortiment finder du beskyttelsesbriller til både arbejds- og fritidsbrug, der er lette og beskytter dine øjne optimalt. Vores sortiment indeholder briller til beskyttelse af øjnene, der passer alle ansigtsstørrelser og -former.

For os er det i særdeleshed vigtigt, at du passer på dit syn. Vi ved, at der i mange arbejdssituationer kan være risiko for at beskadige øjnene. Netop derfor er et par effektive beskyttelsesbriller en god investering. Vores priser er lave og attraktive, og du kan frit vælge mellem farve og type ud fra dit behov. De beskyttelsesbriller, du her på siden finder, er udført i et lækkert design med god pasform, der følger ansigtets udformning.

 

Et par komfortable og robuste beskyttelsesbriller

Hos Biltema.dk kan du købe gode, robuste beskyttelsesbriller, der beskytter rundt hele øjet. På denne måde er du sikret optimal beskyttelse og en god komfort. Pas på dit syn uden at blive generet af dine beskyttelsesbriller!
Her finder du beskyttelsesbriller, der er perfekte til udendørs arbejde, vintersport, nytårsaften og som er praktiske til arbejdet i værkstedet. Naturligvis byder vores udvalg også på svejsebriller, der beskytter dine øjne fuldkomment.

Se det enkelte produkt for specifikationer. Alt fra justerbare brillestænger, sidebeskyttelse til materialetype m.m.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.