Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Høreværn

Høreværn beskytter din hørelse mod tinnitus og høretab ved høje lyde og vedvarende støj. Hos Biltema finder du effektive og behagelige høreværn til en fornuftig pris. Vi har både høreværn med kopper i flere modeller samt ørepropper. Høreskader er en af de mest almindelige arbejdsskader. De kan komme snigende, hvis din hørelse bliver påvirket af støj gennem længere tid. Du kan også få pludselige høreskader ved kraftige, pludselige lyde og brag. Høreskader indkludere både tinnitus, generel hørenedsættelse og delvis hørenedsættelse i dele af spektret, især ved lyse toner. Du kan få høreskader allerede ved påvirkninger på 85 dB.
Der findes ingen effektiv behandling mod høreskader - derfor er det vigtigt at du forebygger og passer godt på din hørelse med effektive høreværn.

Høreværn med kopper

Høreværn med kopper giver generelt den mest effektive beskyttelse mod skadelig støj og fås i mange forskellige modeller, så du kan finde den mest behagelige Vores høreværn er CE-godkendte og mærkede med værneniveau og dæmpning. Se under det enkelte produkt for at læse mere.

 

Høreværn med radio

Hos Biltema finder du også høreværn med radio, så der er underholdning til arbejdet. Vi har også høreværn til hjelm og visir. Så er du godt beskyttet på alle punkter.

 

Ørepropper

Ørepropper kan være et mere praktisk og diskret alternativ. De er også nemme og handy at have med. Har du behov for at dæmpe støjen omkring dig for at koncentrere dig om arbejdet på fælleskontoret, eller for at kunne sove, er ørepropper en behagelig og praktisk løsning. Ørepropperne er også gode til koncerter og festivaler, hvor du gerne vil undgå den skadelige støj, men stadig kunne høre musikken. Biltema har både engangs- og flerbrugs ørepropper.

 

Høreværn til børn

Hos Biltema finder du også høreværn til børn. De beskytter effektivt mod støj og er behagelige at have på for barnet. Husk at mindre børn kan have brug for hjælp til at tage høreværnet på, så det sidder korrekt og beskytter ordentligt. Høreværnet beskytter mod skadeligt støj, men kan også anvendes ved koncerter o.l. samt i offentlig transport og rum, skolen eller andre steder med mange lyde til børn, der er støjsensitive.

 

Hvornår skal jeg bruge høreværn?

Ifølge arbejdsstyrelsen skal du bruge høreværn, når du bliver udsat for støj over 80 db i længere tid end et par minutter, eller når der er risiko for pludselige brag og høje lyde. 85 dB svarer til en plæneklipper. En god tommelfingerregel er at hvis du har svært ved at føre en almindelig samtale med en person der står i umiddelbar nærhed, er støjniveauet for højt og du bør bruge høreværn. Det er også godt at følge i privatlivet - høreskader opstår lige så tit i fritiden som på arbejde.

 

Hvor meget skal høreværn dæmpe?

En halvering eller fordobling af støjniveauet svarer til 3 dB op eller ned på skalaen. Høreværn bør dæmpe med mindst 10 db for at brugeren oplever en effektiv dæmpning. Ved kraftigere lyd eller langvarig lydbelastning, bør dæmpningen være større. Ørepropper bør mindske støjbelasnting med 10-20 dB og ørekoppe rmed 20-30 dB. For kraftig dæmpning kan også udgøre et faremoment på arbejdspladser med større maskineri og risiko for farlige situationer, eks. byggepladser, industri og produktion.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.