Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sikkerhedshjelme med god komfort

I Biltemas sortiment finder du alt inden for beskyttelsesudstyr - herunder godkendte sikkerhedshjelme til både arbejds- og hverdagsbrug. Sikkerhedshjelmene fås i farverne gul, hvid, orange og blå.
Vores udvalg byder på kvalitetsstærke og robuste sikkerhedshjelme med god ventilation, der beskytter mod stød, fugt og risici ved at lave elektriske spændinger.

Det er altafgørende for din sikkerhed, at hovedet er beskyttet mod indtrængende og nedstyrtende genstande. Derfor kan du hos Biltema.dk finde den helt rette sikkerhedshjelm til arbejdsopgaven.

 

Hvornår har man brug for en sikkerhedshjelm?

Du skal bruge en sikkerhedshjelm, hvis arbejdet ikke kan udføres forsvarligt foruden. Sikkerhedshjelme skal anvendes ved arbejde eller ved ophold på steder, hvor der er risiko for, at hovedet kan blive beskadiget.
Der findes fire risikoområder hvor sikkerhedshjelme særligt gør sig gældende:

  • Materialer, værktøj eller andet der kan vælte eller styrte ned.
  • Genstande der rager ud, tunge materialer eller tungt udstyr, der hænger eller svinger.
  • El-ledninger der ikke er isolerede.
  • Trange pladsforhold der gør det vanskeligt at bevæge sig uden at støde imod.

 

Er det tid til at skifte den gamle sikkerhedshjelm ud?

Levetiden på din sikkerhedshjelm afhænger særligt af anvendelsen og arbejdsmiljøet. Derfor kan det være vanskeligt at afgøre, hvornår det er tid til at udskifte den gamle hjelm. Vi anbefaler, at du skifter sikkerhedshjelm efter 2-5 år. Uanset dine arbejdsopgaver bliver hjelmen slidt ved jævnligt brug.
I nogle tilfælde kan det være nok at udskifte indtrækket, hvis der er tegn på slid. Er det ikke en mulighed i din sikkerhedshjelm, kan du med fordel købe en ny sikkerhedshjelm.

Vi garanterer, at en sikkerhedshjelm er en god investering!

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.