Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sikkerhedssko - høj komfort og solid beskyttelse

Der har aldrig været så stor fokus på sikkerhed og beskyttelse i erhvervslivet, som der er i dag, og det er med god grund. Ulykker kan medføre betydningsfulde konsekvenser, som kan få betydning for dit arbejdsliv og generelle livskvalitet. Derfor er det vigtigt at forebygge risikoen for uheld, og det kan du blandt andet gøre med et par gode sikkerhedssko.

Her på siden finder du vores store udvalg af sikkerhedssko, der passer til forskellige arbejdsmiljøer og opgaver. Alle vores sko er lavet i slidstærke materialer, hvor sikkerheden er i top. Der vil naturligvis være nogle sikkerhedssko, der er bedre egnet til dine arbejdsopgaver. Dette kan du læse mere om herunder, og hvis du sidder tilbage med spørgsmål, så kan du altid kontakte os på telefon eller mail.

Sikkerhedssko med fuld beskyttelse

Det vigtigste ved dine sikkerhedssko er, at de beskytter din fod og resten af kroppen mod potentielt farlige situationer. Alle vores sko lever op til sikkerhedskravene erhvervslivet stiller. Vores sko er inddelt i EU sikkerhedsklasserne S1P og S3. Begge sikkerhedsklasser har mange overlappende kompetencer, men passer alligevel til forskellige arbejdsmiljøer. Du får herunder et overblik over, hvad sikkerhedsklasserne garanterer.

Sikkerhedsklasse S1P

Sikkerhedssko med sikkerhedsklassen S1P garanterer fuld sikkerhed, hvilket omfatter:

  • Sømværn
  • Tåkappe
  • Skridhæmmelse/sikring
  • Olie ydersål
  • Stødabsorberende
  • Antistatisk
  • Åndbarhed
  • Vandafvisende

Denne sikkerhedssko er dog mere vandafvisende end normale sko, hvilket giver andre arbejdsområder. Skoene kan holde regnen ude, og de benyttes derfor hyppigt af personer, der arbejder udenfor. Det skal dog nævnes, at denne sikkerhedssko garanterer minimum 90 minutter uden indtrængning af vand - den er derfor ikke 100 procent vandtæt. Hvis du vil have en helt vandtæt og beskyttende sko, så skal du vælge vores gummistøvle i sikkerhedsklasse S5.

Sikkerhedssko - beskytter dig mod vejr og vind

Alle vores sikkerhedssko beskytter dig mod glatte overflader, kemikalier, hårde stød, søm og meget andet. Et område hvor skoene har forskellige funktioner er dog i forhold til vind og vejr. Vores sikkerhedssko S1P er ikke vandafvisende, men har dog andre fordele. Hvis du vælger vores sikkerhedssandal, får du en fleksibel og smidig sko, der er yderst behagelig at gå rundt i. Skoen er derudover mere åndbar, hvilket gør det til et oplagt valg, hvis du kun arbejder ude i sommerperioden eller arbejder indendørs hele året. Vores sikkerhedssko i klassen S3 og S5 er derfor oplagte, hvis du arbejder ude det meste af året og skal bruge en sko, der kan holde regnen ude.

Hvis du arbejder udenfor i vinterperioden, hvor der kan være ekstra glat, så har vi også skridbeskyttelse. Dette er pigge af gummi, som kan sættes under din normale sikkerhedssko. Piggene er elastiske til temperaturer ned mod minus 30 grader, og de giver et solidt fundament og skridsikring, når du går udenfor i vintertiden.


Hvilken beskyttelse passer til din fod?

Udover den øgede sikkerhed dine sko giver, så er det vigtigt at overveje, hvilke behov dine fødder har. Dette gælder både åndbarheden af din fod såvel som beskyttelsen af ankler og led. Vi har både sikkerhedssko og beskyttelsesstøvler, som passer til forskellige arbejdsområder.

En beskyttelsesstøvle har et højere skaft, hvilket giver øget beskyttelse til dine ankler og nedsætter risikoen for at komme til skade, hvis du træder forkert ned på foden. Det er et godt valg, hvis du ofte arbejder på et ujævnt terræn. Det giver dog mindre åndbarhed til din fod. Så hvis du hovedsageligt arbejder på flade overflader, eksempelvis gulv på værksteder eller lagerlokaler, vil de fleste typisk vælge en almindelig sikkerhedssko. Det kommer dog meget an på præferencer, og hvad man er vant til. Uanset om du vælger en sikkerhedssko eller en beskyttelsesstøvle, så får du en sko, der opfylder alle krav til sikkerhed på din arbejdsplads.

Hvis du mangler slidstærke snørebånd til dine sko, så finder du også det her på siden. Vi har længder på både 180 cm og 240 cm.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.