Laminatgulve

Laminatgulve er en gulvtype, der både er flot og meget slidstærk. Derfor er de praktiske i hjem med for eksempel små børn og dyr. Gulvene kommer med forskellige overflader, der ligner naturtræ på en prik. Her på siden finder du de flotteste gulve i forskellige nuancer af eg.

Hvad er laminatgulve?

Laminatgulve ligner til forveksling materialer som for eksempel klinke- og trægulve. Den store forskel er, at laminat er hårdført og langt nemmere at holde, end den ægte vare. Derfor passer gulvene utroligt godt til hjem, hvor der ofte er meget aktivitet i hverdagen. Det er især i hjem med små børn, hunde og katte. Her gør de praktiske gulve hverdagen betydeligt lettere.

Gulvene er langtidsholdbare, og de tåler både hyppig rengøring og slid. Derfor kan du roligt vaske gulvene igen og igen, når jord, madrester og andet snavs finder vejen indenfor i hjemmet. I modsætning til for eksempel ægte trægulve, er laminat 100 % vedligeholdelsesfrit. På den måde får du det smukke ege-look, uden at du skal tænke på at give gulvet olie.

Det billige alternativ til træ- og klinkegulve er billigt, men kvaliteten er i top. Laminat er hårdere end for eksempel vinyl, hvilket sikrer dig en langtidsholdbar løsning, du bliver rigtig glad for i længden. Hos os finder du dine nye yndlings gulve til fantastiske priser pr. kvadratmeter.

 

Evigt moderne laminatgulve

Laminatgulve er utroligt stilrene. Derfor passer de også ind i dit hjem, uanset om du er til den moderne, nordiske stil eller hellere ønsker en traditionel, hyggelig stemning i dit hjem. Gulvene er helt perfekte til udsatte rum, der bliver brugt hyppigt. Det kunne være i køkkenet, gangen eller på badeværelset, hvor du ofte gør meget rent. Med det moderne og samtidig klassiske look egner gulvene sig også til stuen og soveværelset, hvor det flotte gulv pynter i rummet.

Du lægger brædderne ganske let og enkelt ved hjælp af det smarte Twin clic-system, der klikker plankerne sammen. Nemmere bliver det ikke at få et gulv, der både er smukt og let at holde. Du finder dine nye, flotte gulve i forskellige nuancer her på siden, til rigtig gode priser.

1 Søgeresultater