Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Fugeskum

Købsguide til fugeskum - effektiv tætning af diverse hulrum

Træk fra vinduer, døre og revner påvirker både indeklimaet og energiforbruget. Fugeskum / PU skum har effektive tætningsegenskaber og kan med fordel bruges, når du har brug for at forsejle revner, hulrum og andre hulrum, der kan påvirke isoleringen i dit hjem.

Vælg fugeskum efter anvendelsesområde

Den type fugeskum du skal vælge, afhænger af, hvad du skal bruge det til. For eksempel, hvis du planlægger at forsegle omkring vindues- og dørsektioner eller udfylde huller, kan du bruge de fleste universelle fugeskum. Hvis fugeskummet skal bruges udendørs eller for at beskytte mod fugt, skal du i stedet vælge et specielt tilpasset fugeskum.

Fugeskummets ekspanderende egenskaber

Når fugeskummet forlader dysen, udvides det kraftigt. Derfor er det så effektivt til at forsegle hulrum. Det kan dog udvides så kraftigt, at det f.eks. skubber til bolte/skruer og dørkarme. Find derfor ud af, hvor meget fugeskummet udvider sig, inden du benytter det. Når fugeskummet er hærdet, kan du derefter skære overskydende skum væk med en kniv.

Brug fugeskum korrekt

Ulempen ved PU skum er, at det har en porøs struktur, der absorberer fugt, hvilket kan føre til utallige fugtskader. Men hvis du dækker skummet til med fugemasse eksempelvis og beskytter det mod sollys og fugt, forsegler det perfekt. Fordi skum er meget klæbrigt og har en tendens til at holde fast i næsten alt, skal du bruge beskyttelsesbriller samt beskyttelsestøj.

Almindelige spørgsmål angående fugeskum

Hvad er fugeskum?

Fugeskum består af ekspanderende skum fremstillet af polyurethan. Det leveres normalt i spraydåser eller i beholdere, der er tilpasset PU skum.

Hvad anvendes fugeskum til?

Fugeskum bruges til alt fra isolering og lyddæmpning til udfyldning af hulrum.

Hvor meget udvider fugeskum sig?

Det varierer. Du finder den information du har brug for på emballagen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.