Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Silikone

Skab vandbestandige fuger med høj elasticitet

Silikone er et populært tætningsmiddel blandt både håndværkere og Gør-Det-Selv folk. Det passer perfekt, når du vil skabe en vand- og lufttæt fuge med høj elasticitet. Men for at du skal få mest muligt ud af din silikonefuge, er det vigtigt, at du vælger den rigtige silikone. Lad os guide dig! Klik på "Mere om silikone"

Hvad skal du anvende silikonen til?

  • Silikone i vådrum
    I vådrum er det vigtigt at du kun bruger silikone tilpasset vådrum. Vådrumssilikone behandles ofte med skimmelsvampemidler (Fungicider) og kan bruges mod de fleste materialer.
  • Silikone i køkken og vaskerum
    Vandtætte fuger er også nødvendige i køkkener og vaskerum. I disse rum udsættes fugen ikke for så meget fugt som i badeværelset, hvilket betyder at du kan forsegle med en universal silikone. Denne silikone kan også bruges til at forsegle samlinger i både og biler.
  • Silikone udendørs
    Silikone er også velegnet til tætning af udendørs samlinger ved f.eks. vinduer og døre, da den takket været sin vandmodstand kan modstå både bevægelse og vand. Du bør dog læse emballagen nøje for at sikre, at silikonen er vejrbestandig og kan bruges udendørs.

Hvad er silikone?

Silikone er et tætningsmiddel/fugemasse der bruges til at forsegle samlinger og huller i f.eks. vådrum. Det skaber en stærk, elastisk og vandafvisende overflade, der let kan rengøres.

Hvilken farve har silikone?

Silikone fås i mange forskellige farver, men de mest populære farver er hvide og gennemsigtige.

Hvordan fjerner man silikone?

Brug silikonefjerner til at opløse silikonesamlingen. Derefter kan du skrabe det af med f.eks. en fugeskraber eller en hobbykniv.