Bestil et batteri til elcykel

Trænger din elektriske jernhest til nyt liv? Så har du klikket dig ind det helt rigtige sted.
Hos Biltema har vi et velvalgt sortiment af batterier til elcykler, så din elcykel kan få udskiftet det gamle batteri med et nyt.

Vil du gerne nyde godt af din elcykel igen? Og kunne nedlægge kilometer efter kilometer på landevejen uden at bekymre dig om batteriet? Det forstår vi godt.

Gå på opdagelse i Biltemas udvalg nedenfor, og find det batteri, din elcykel tørster efter.

Vær forberedt med et ekstra batteri som reservedel

Selvom din elcykel er din trofaste ven på godt og ondt, kan selv den bedste fejle. Uheldet kan ramme, når du mindst venter det, så hvorfor ikke være forberedt?

Køb et ekstra batteri, som du kan have liggende som reserve. På den måde undgår du at stå med håret i postkassen, hvis din elcykels batteri svigter og selv en opladning ikke kan få liv i batteriet igen.

Hav et stærkt batteri liggende som reservedel, så du hurtigt kan udskifte det gamle og triste med et nyt - så kan du uden bekymring springe op på din elektriske jernhest med det samme.

Biltema har et batteri til mange forskellige elcykler

Bruger din elcykel et specielt batteri? Og vil du gerne have en bestemt rækkevidde, så din elcykels batteri kan holde hele vejen på din rute?

Tag et kig i vores udvalg. Her finder du batterier af forskellig styrke og rækkevidde. Skal dit nye elcykelbatteri være 10 ah, 14 ah eller noget helt tredje?

Hos Biltema tilbyder vi batterier med flere forskellige kapaciteter, så du kan finde præcis den variant, som dækker dit behov. Du finder altid skarpe priser hos Biltema, så du kan give din elcykel nyt liv, uden at dine pengepung skal lide. Vi forstår, hvorfor du er glad for din elcykel. Gør din elcykel glad med et stærkt og holdbart batteri fra Biltema.

Vi sidder klar ved telefonen eller ved tasterne

Har du spørgsmål til os eller til et af vores produkter? Så giv endelig lyd fra dig. Du kan ringe til vores kundeservice på 70 80 77 70 eller sende en mail til os på adressen kundeservice@biltema.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig hurtigt videre med dit køb.

4 Søgeresultater