Rengøring af cykel: Find produkter her

Det er de færreste genstande, der ikke har brug for en eller anden form for vedligehold. Bordpladen skal olieres, brusekabinen skal afkalkes, og bilen skal til service i ny og næ. Det samme gælder selvfølgelig din cykel.

Kaster du dig ud i rengøring af din cykel, vil du hurtigt komme til kort, hvis du ikke har de rette midler. Her hos Biltema har vi derfor et stort sortiment af rengøringsmidler, for det er slet ikke lige meget, hvad du bruger.

Gør cykelrengøring til en leg

Vores cykel bliver udsat for lidt af hvert. Vi bruger den ofte på daglig basis, og selvom den er parkeret lunt og godt hjemme i vores garage, kan vi ikke være sikre på, at den har samme luksuriøse forhold, når vi parkerer den på vores job eller ved vores skole. Her kan den blive udsat for regn, slud og frost.

Vejr og vind er hård ved din cykel, og mange dele af den er særligt modtagelige for rust. Derfor er det vigtigt, at du prioriterer din cykelrengøring hyppigt.

Brug en cykelbørste, når overfladisk snavs skal fjernes fra cyklen, og fortsæt dernæst med de produkter, der passer til din cykel og dit forbrug. Rengøringen bliver legende let med de rette midler.

Din cykel fortjener pleje

En cykel har ikke kun brug for rengøring. Den har også brug for pleje. Pleje til din cykel kan være kædeolie, kæderens og påførelse af olie, der beskytter mod korrosion. Pleje kan være at fjerne snavs og holde stellet pænt og rent. Og pleje kan være, at du sørger for, der er den rette mængde luft i dækkene.

Plejer du din cykel, kan du være sikker på, at den vil transportere dig i langt flere år, end hvis du bare lader stå til. Og hvem ønsker ikke det?

Cykelsmøring på ugentlig basis

Vi anbefaler altid, at du på daglig basis giver din cykel en smøring. Vi har forskellige produkter til det formål. Cykelsmøring kan både være i form af olie eller fedt, og det kan være dry eller wet. Det afhænger alt sammen af, hvilken cykel du har, og hvor hyppigt du bruger den.

Vær opmærksom på, at der findes forskellige rengøringsmidler til forskellige materialer. Find det middel, der passer til det materiale, din cykel er lavet af. Så er du sikret et godt resultat.

Husk på..

Når du vasker og plejer din cykel, skal du huske på, at olierester, fedtstoffer og kemikalier ikke må løbe ned i vores regnvandsbrønde eller vandløb af hensyn til miljøet.
Før du begynder at rengøre din cykel, anbefaler vi dig at kontrollere de regler og retningslinjer om selv at rengøre cyklen, der findes i dit område. Undersøg muligheden for at vaske og pleje din cykel i en vaskehal, der er udstyret med olieudskiller og vandbehandlingsanlæg.

26 Søgeresultater