Cykelpumpe, der optimerer køreglæden

Kører du som en gal cykelentusiast på de mange bumpede landeveje, vil du sikkert have brug for en cykelpumpe fra tid til anden. Heldigvis er du landet det helt rigtige sted.

Her på siden har vi et bredt udvalg af pumper til din cykel, lige fra den manuelle til den elektriske, så du kan finde den, der bedst matcher dit behov.

Undgå flade dæk med en cykelpumpe

Er du vild med fornemmelsen af den friske vind i håret, når du suser afsted på alverdens landeveje? Så kræver det velpumpede cykeldæk.

Det er altid en fordel jævnligt at tjekke dækkenes dæktryk. Det er der flere årsager til:

  • Rullemodstanden bliver langt bedre med velpumpede dæk. Du behøver ikke træde nær så hårdt i pedalerne for at komme hurtigt frem og få masser af fart på din cykel.
  • Sikkerheden er langt større med dæk, der er pumpet op. Det er ikke i samme grad udsat for skarpe genstande på vejen – så du har mindre risiko for at punktere
  • Komforten er vigtig for køreglæden. Halvflade dæk kan let give stød op i dine fælge og ikke mindst i din bagdel. Affjedringen bliver langt bedre med et dæk, der er pumpet godt op.

Vælg pumpe efter din cykel

Mange har sikkert prøvet at pumpe løs på cykeldækket, uden der sker noget som helst. Det skyldes, at pumpen ikke passer med ventilen. Du skal derfor altid vælge ud fra dækkene og ventilen på din cykel. Her på siden finder du både fodpumper, håndpumper og Co2-pumper.

Manuel fod- eller håndpumpe

Både en fod- og håndpumpe til din cykel skal håndteres manuelt. Det vil sige, at du skal bruge hånd- eller fodkraft til at pumpe dækket op. En fodpumpe er større end en til hånden. Den klarer effektivt pumpningen og kommer i mange tilfælde med et manometer, der sikrer, at du rammer det rigtige dæktryk.

En håndpumpe er derimod mindre og er velegnet til at have med i baglommen, hvis du gerne vil pumpe din cykel op flere gange på din cykeltur.

Elektrisk Co2-pumpe

Med en Co2-pumpe er du fri for at pumpe ved egen kraft. Den klarer det for dig – på samme måde som de manuelle varianter. Dog bliver dine dæk fyldt med luft på ganske få sekunder takket være Co2-patroner, der skrues fast med et lille adapterhoved og pumpen på ventilen.

Er du i tvivl om, hvilken pumpe du skal vælge? Vi hjælper dig gerne godt på vej, så du får den helt rigtige til dit cykelbehov.

19 Søgeresultater