Sportscykler

Cykling er en aktivitet for alle, der nyder frisk luft og god motion. Med en sportscykel kommer du lidt hurtigere frem, og det gør cykling væsentlig sjovere. Vores sportscykler kendetegnes ofte ved at have udvendige gearskifte og skivebremser. Her på siden finder du vores sportscykler, der alle er i god kvalitet. Du finder slagkraftige priser på trekkingcykler, hybridcykler eller landevejscykler - så du kan vælge din favorit cykel. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at kigge forbi din lokale Biltema. Her står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig, så du får en sportscykel, der passer til dig.

Sportscykel - en aktivitet for alle

Cykling er en aktivitet, som alle kan deltage i. Det kan være årsagen til, at det er en så populær sportsgren for folk i alle aldre. Cykling begyndte som sportsgren tilbage i 1880’erne, da de første cykelklubber blev etableret. Siden da har cykling som sport vundet indpas både som landevejscykling, mountain biking og banecykling. Med en sportscykel har du mulighed for at komme ud på en af de discipliner og få god motion imens. En af de store fordele ved cykling er, at det ikke slider kroppen på samme måde som løb og fodbold eksempelvis. Når du cykler er din kropsvægt godt fordelt mellem din sadel, pedalerne og styret. I modsætning til dette er hele kropsvægten fordelt på en fod, når du løber. Du er derfor mindre tilbøjelig til at få skader.

Vælg en cykel til dit behov

Når du skal vælge mellem en af vores sportscykler, så er det vigtigt at overveje, hvad din cykel skal bruges til. Hvordan vil du gerne cykle? Hvor? Og hvor ofte? Det er alle spørgsmål, som er relevante at overveje. Vi har herunder samlet nogle punkter, så du kan få indblik i potentialet med en af vores sportscykler.

Tag en tur ud i det blå

Hvis du er typen, der nyder at være på cykelferie, så har vi gode trekking- og hybridcykler. Der findes mange flotte områder rundt omkring i Danmark, som kan opleves på cykel. Trekkingcyklerne er gode til både landevejs kørsel og færdsel på stier, hvilket gør dem aktuelle til en tur ud i det blå.

Få fuld fart på landevejen

Hvis du er til god fart langs landevejene, så bør du overveje vores landevejscykel. Det er en rigtig god starter cykel, så du kan blive fortrolig med cykling langs landevejen. Vores sportscykler til landevej kommer i 14 gear, og du kan finde flere oplysninger under produktsiden.

Kørsel i byen

Hvis du gerne vil have en cykel, som du kan komme hurtigt rundt i byen, så har vi også det. Du finder urbane sportscykler her på siden. Med en cykel i et stilrent design og letvægts ramme kommer du hurtigt rundt i byens gader.

Cykelservice til din sportscykel

Skal du bruge udstyr til at reparere, montere eller indstille din sportscykel, så finder du udstyret hos Biltema. Vi har et stort udvalg af cykelservice værktøj, så din sportscykel altid er i god stand. Hvis du gerne vil se mere til vores cykelservice udstyr, så finder du det lige her.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores sportscykler, så er du altid velkommen til at henvende dig til vores personale i din lokale biltema. Vi sidder klar til at hjælpe med at finde en sportscykel, der passer til dine behov. Har du spørgsmål til leverance eller andre services, så er du altid velkommen til at sende en mail. Vi ser frem til at hjælpe dig.

4 Søgeresultater