Trøjer til fritid og arbejdsbrug

Hos Biltema kan du finde et udvalg af trøjer, der er velegnet til både fritidsbrug og arbejdsbrug. Trøjerne holder dig varme hele dagen og er lavet i fleece og softshell, som både kan hjælpe dig med at holde varmen og beskytte mod vind. Alle vores trøjer er lavet af åndbart materiale, hvilket gør dem egnede til aktiviteter, der giver sved på panden. Trøjerne er altså både perfekte til løbeturen, havearbejde og andre fritidsaktiviteter. 

Trøjer til jagt, fiskeri og friluftslivet

Fordi vores trøjer er lavet i varme og åndbare materialer, er de også egnede til friluftslivet. Hvis du mangler trøjer at have på, når du skal på jagt, ud at fiske eller måske på vandretur, så kan du finde flere gode muligheder her på siden. Vores trøjer er lavet, så de er så praktiske som muligt. Derfor har vores trøjer smarte lynlås lommer, så du kan opbevare dine ting uden at tabe dem, og nogle af vores modeller kommer også med et praktisk tommelfingergreb. 

Billige og pæne trøjer til mænd 

Selvom vi har en høj kvalitet på vores trøjer, behøver du ikke betale dyre domme for dem. Vi bestræber os på at være budgetvenlige og tilbyde danskerne kvalitetsvarer til lave priser. Det gælder naturligvis også vores trøjer, hvor prisen er absolut budgetvenlig. Selvom prisen er presset i bund, er det ikke gået udover udseendet, og vores trøjer er designet i smarte farver og modeller. Uanset om du er til trøjer i neutrale farver, trøjer med friske farver eller trøjer i et sporty look, kan du finde det her hos os. 

Varme og prisfornuftige trøjer

I sortimentet finder du et stort udvalg af varme trøjer. Vores fleecetrøjer har alle en god pasform og kommer i flere smarte farver. Trøjerne er perfekte til fritidsbrug, sport eller til arbejde udenfor. På siden her kan du se, om trøjen er på lager i din lokale Biltema, så du ikke kører forgæves. 

9 Søgeresultater