Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Halvtag og entretag

Halvtage og entrétage giver ly og beskytter yderdøren mod regn og vand.
Hos Biltema finder du enkle og elegante udhæng til yderdøren til huse og villaer. Udhængene er moderne og lette med fleksibel tilpasning, så du nemt og hurtigt kan opsætte dem og tilpasse til den enkelte bygning.  Det er også muligt at koble flere halvtag sammen for bredere indgangspartier. Solid konstruktion, der holder godt til det danske vejrlig - også i vinterens blæsevejr. Befæstning medfølger ikke - brug befæstning, der passer til din bolig  og de materialer, den er bygget af. Se den enkelte vare for specifikationer og manualer.

Hvilket indgangsparti skal du vælge?

Du kan bygge mange tilføjelser til indgangspartier for at sikre dig en indgang i læ for regn. Hvad du skal vælge afhænger af dine behov, budget, tidsplan, de lokale byggereglementer og hvad der passer til bygningen. Uanset hvad du vælger er det rart at kunne åbne hoveddøren uden at regnen sjasker ned.

Halvtag og entrétag skaber regnly

En overdækning over døren kan laves let og diskret uden de store udgifter eller budgetter. De helt enkel halvtag er næsten usynlige og kræver ikke byggetilladelse eller forespørgsler hos grundejerforening eller kommune. Et enkelt udhæng over døren tager meget af regnen uden at fylde - hverken i kvadratmetre eller visuelt. En fast baldakin tage ikke sidevind og skråregn, men med en korrekt placeret indgang, bør det heller ikke være et problem. Overdækningen giver tag over hovedet og skaber en fornemmelse af rum omkring døren, så både du og gæster føler sig velkomne. Du kan understrege entréområdet med udelamper, der også giver lys i de mørke måneder og potteplanter, der skaber en hyggelig stemning.

Nem opsætning af halvtag

Færdigbyggede halvtag er nemme at sætte op med almindeligt værktøj. Du kan finde manualer og vejledninger til alle vores produkter online, og har du brug for vejledning i valg af de rigtige befæstninger, hjælper Biltema også gerne - vi ved hvordan den skal skrues!

Større indgangspartier

Vil du bygge et større indgangsparti som bislag, vindfang eller understøttede overdækninger, kan det kræve en byggetilladelse. Hvis det samlede areal af udhuse, skure m.m. kommer over 50 m2 på din grund - inklusive dit nye indgangsparti - skal du søge om byggetilladelse, før du må gå i gang. Desuden skal du være opmærksom på lokalplan og hvilke materialetyper, der er tilladt at bruge. Det kan også ske at grundejerforeningen har vedtaget bestemmelser om hvilke typer indgangspartier, der er gangbart i området.
Desuden bør du overveje hvordan indgangspartiet passer til huset. Mange vælger at sætte en arkitekt på opgaven for at sikre, at det passer til huset og lever op til alle krav.

Et større indgangsparti kræver dermed også et større budget, mere arbejde og planlægning, men kan give et flot og værdiskabende indgangsparti. Du kan også spare lidt på varmen, hvis der er tale om en ældre bolig, hvor isoleringen måske ikke er helt opdateret. Er du ude efter en gør-det-selv løsning, har Biltema også byggematerialer til større indgangspartier. Kig under ‘byggeri’, for at finde materiale.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.