Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gå sommeren i møde med en god gasgrill

Den er efterhånden blevet fast inventar i de danske hjem, og så snart sommersolen viser sig, spreder der sig en dejlig duft fra risten. Foretrækker du gas eller kul, når sommermaden skal tilberedes udendørs? En gasgrill er et oplagt valg for dig, der ønsker en hurtig opvarmning og gerne vil tilberede maden ved præcise temperaturer.

Se vores store udvalg af populære modeller her på siden, og bliv inspireret til din næste grilloplevelse.

Find den rigtige gasgrill

Det er blevet populært at grille i de danske haver, og duften af veltilberedt mad spreder sig fra villahaverne og altanerne året rundt. Har du mange års erfaring med at grille maden? Der er stor forskel på, om du vælger modeller med el, kul eller gas.

I mange år var det mest almindeligt at fylde de klassiske kul på, når sommermaden skulle spises udenfor, men det har ændret sig. Nu er det mindst lige så eftertragtet at starte en gasgrill.

Flotte designs til alle familier

Har du præferencer, når du inviterer vennerne på BBQ?

Størrelsen har stor betydning for dit valg af gasgrill. Normalt har de funktionelle designs 3-5 brændere, men skal du samle mange mennesker til mad, må du vælge modeller med mere end 5 brændere. Det er især oplagt at vælge de store størrelser, hvis du drømmer om en stor overflade, der giver luft til både brød, kød og grønt.

En helt almindelig familie kan derimod sagtens nøjes med en model, der kun har 3 brændere.

Vælg de rigtige brændere

Du må være opmærksom på, at der findes flere typer brændere. Naturligvis kan du få almindelige brændere til din gasgrill, men er du en feinschmecker, er der mange spændende muligheder.

Skal der kylling på menuen? Det er oplagt at tilberede kylling på et rotisseri, og med en bagbrænder opnår du en perfekt temperatur, som gør maden særligt saftig. På samme måde gør en sidebrænder nytte, hvis du ønsker at bruge din gasgrill som komfur.

Her kan du varme gryder, potter og pande op, og på den måde udnytte varmen til at koge friske gulerødder eller nyopgravede kartofler.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.