Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Stort udvalg af gode grillkul og briketter

Det bedste ved sommeren er duften af grillmad, som breder sig mellem villahaverne og siver fra altaner og baggårde. Vi mødes med venner og familie for at fejre store og små begivenheder i sommervarmen, og ved sådanne lejligheder er det let og lækkert at starte grillen.

Har du gode grillkul og brandsikre briketter parat? Det er afgørende for det færdige resultat, at du fylder grillen med de bedste kul og briketter. For med det rigtige udstyr kan du være sikker på, at maden bliver tilberedt perfekt.

Få gang i grillen hver gang

For mange kan det give udfordringer at få god varme på og ofte skyldes det de små detaljer. Har du købt de bedste grillkul? Kul og briketter er afgørende for, at du får succes med sommermaden, når den tilberedes over gløder.

Er det en kuglegrill, bordgrill eller en helt traditionel model, du har stående? Uanset, hvilken type du foretrækker at lave maden på, er det vigtigt, du vælger tilbehør med høj brændværdi. På den måde kan du være sikker på at få gang i grillen, hver gang du har brug for det.

Udnyt energien

Når der skal ild i emnerne, er energi kilden til succes! Ild fænger når varme og ilt mødes, og det må du udnytte, når gløderne skal være optimale.

Ved du, hvad du skal vælge til din grill? Hvis du ikke har mange års erfaring bag risten, kan det være vanskeligt at vide, hvad du skal vælge. Der er nemlig forskel på sagerne.


Vælg de rigtige grillkul og briketter

Det er den røgede smag, som gør grillmad så lækker. Er du enig? Hvis du holder af den klassiske smag, må du vælge grillkul. De passer perfekt til dig, der drømmer om at servere saftige bøffer og pølser, men det er også et oplagt valg, når fisken skal tilberedes.

Skal der grønt på grillen? Grøntsager kan også fint tilberedes på denne måde, hvis de steges ved svag varme over længere tid. Fordelen ved grillkul er, at de hurtigt blive meget varme, så du nemt kan komme i gang med madlavningen.

Gå efter briketter med brændværdi

Ved du, hvornår det er bedst at vælge briketter? Sætter du gerne en stor steg på middagsbordet, er det vigtigt med en sikker brændværdi, der spreder sig over lang tid. Ønsker du en stabil temperatur er briketter det, du skal bruge.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.