Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Stort udvalg af flot, funktionelt grilltilbehør

Når sommeren viser sig fra sin bedste side, er det skønt at starte grillen. Er du klar til de lune aftener med god mad? Det er noget ganske særligt at tilberede maden udenfor, og med det rigtige tilbehør bliver det en sand fornøjelse.

Se vores store udvalg her på siden, og bliv klar til en ny sæson under den blå himmel.

Vælg det rigtige grilltilbehør

Handsker, bakker, borde, briketter, flis og pizzasten – mulighederne er mange, når du vil forkæle dig selv med flot og funktionelt grilltilbehør Har du alt, hvad du skal bruge for at blive klar til den nye sæson? Uanset om du har mange eller få års erfaring bag risten, er det skønt at have det rigtige udstyr til rådighed.

Når kullene er nemme at tænde, risten er hurtig at rengøre med en solid børste og redskaber som tang og palette er frit tilgængelige, bliver det en fornøjelse at samle venner og familie til sommermad.


Find det bedste basistilbehør

Grillen er naturligvis det vigtigste, men du kan optimere timerne ved den, når du har det rigtige tilbehør til rådighed. Er du feinschmecker med mange års erfaring? Det er ikke kun den garvede grillmester, som har glæde af basistilbehøret. Er du nybegynder ved risten, er det særligt vigtigt, du har det rigtige grilltilbehør parat.

Det gælder om at komme godt fra start.

Til den klassiske kulgrill er det naturligvis afgørende med kul og briketter, der har en høj brændværdi. De skal tændes i en praktisk grillstarter, så optændingen går hurtigt, og varmen fordeler sig optimalt.


Et sidebord er praktisk under madlavning

Du vil hurtigt opdage, at du får brug for god afsætningsplads, når du laver mad udenfor. Skal gæsterne sidde uforstyrret, mens du steger bøffer? Med et praktisk sidebord kan du sætte tomme fade og redskaber fra dig. Det giver overskud og god arbejdsplads.

Efter madlavningen skal risten gøres ren, og til det formål må du alliere dig med et særligt stykke grilludstyr. En solid stålbørste gør underværker og fjerner effektivt madrester eller fedtpletter.

Husk også at beskytte grillen med et betræk, når du ikke bruger den. På den måde sikres den en lang levetid, hvad enten du har en model med gas, el eller kul.