Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vælg den klassiske kulgrill til madlavningen

Der er delte meninger om, hvilken grill, der er den bedste. Er du til gas, el eller kul? Forskellen på de tre modeller er stor, men for mange er en klassisk kulgrill stadig den, der giver det mest autentiske resultat.

Vi tilbyder dig et stort udvalg af funktionelle modeller i flere størrelser, så du kan lægge både bøffer, stege og grøntsager på risten til sommer.

Find den rigtige model til dit behov

Kaster du et blik på de forskellige modeller, vil du opdage, at der er tre typer, du kan vælge imellem. Foretrækker du den åbne, den lukkede eller kuglen? De enkelte varianter har hver deres styrker, som kan tilpasses dine individuelle ønsker.

En god begyndermodel er den åbne kulgrill, som ofte kan erhverves til ganske få kroner. Et åbent design varmer fra undersiden, og det er almindeligt, at den har indbygget optænding, som er dækket af en let metalrist.

Skal du hurtigt have mad på bordet? Denne variant er bedst at bruge, når du steger pølser og hakkebøffer, mens store stege og kyllinger kan have svært ved at opnå den ideelle temperatur på dette design.

Opnå god varme i din kulgrill

Rykker du et niveau op, er den lukkede model værd at bide mærke i. Den er særligt anvendelig til større stege og kødstykker, da varmen fordeler sig jævnt og holder sig lun længe. Har du brug for en stabil kulgrill, der kan holde temperaturen? Du opnår en god varme med låget, som lægges over risten.

Nogle designs er udstyret med en smart krog, du kan hænge låget på, når det ikke dækker maden, mens andre modeller har en holder placeret på siden.

Fordelen ved en lukket model er, at maden varmes fra alle sider. Går du efter det perfekte resultat? Du kan styre temperaturen meget præcist på denne måde, så du sikrer, at fisken forbliver saftig og kødet mørt.

Danskernes foretrukne valg

Kuglegrillen er den mest efterspurgte kulgrill – og med god grund. Her får du en videreudvikling af den lukkede model, men den garvede grillmester vil hurtigt mærke, hvordan funktionalitet og kvalitet er forfinet i kuglen.

Modellerne findes i flere størrelser, så du kan finde den, der matcher dine præferencer.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.