Stegefad - gør madlavningen lettere

Drømmer du om at lette madlavningen? Gør det nemt ved at anskaffe et stegefad eller en bålpande fra Biltema. Med stegefadet har du masser af muligheder, og med bålpanden kan du lave mad på terrassen, og hvad bedre end mad, der er lavet over åben ild i haven?

Hvem elsker ikke at invitere venner eller familie over og tilberede lækker mad på en lørdag aften? Ofte er det lidt sjovere, når der er gjort noget ekstra ud af madlavningen, når der kommer gæster. Det kan du gøre ved at grille på en bålpande eller ved at lave maden i et stegefad. På siden finder du også en jægerpande, der er perfekt til enkel madlavning over åben ild. Passer godt til at have med på jagt eller fisketuren.

Uanset om du drømmer om velsmagende mad tirsdag aften og store festmiddage med vennerne i weekenden, så kommer du ikke til at kunne undvære et stegefad. Madlavningen bliver lettere og mere smagfuld, og så kan et stegefad bruges til både små og store madlavningsprojekter.

Brug et stegefad til flere formål

Et stegefad er uundværligt, hvad enten du skal servere en lækker lasagne for familien eller lave en steg, når vennerne kommer forbi til middag. Det letter madlavningen, når udstyret er klar til brug, så hvis ikke du allerede har et i skabet, så kan du finde det hos her på siden. De ovnfaste modeller er praktiske året rundt, da de tåler høj varme, og derfor kan anvendes i ovnen. De smarte designs, der findes i flere farver og former, er flotte at sætte på bordet som serveringsfade. Du kan derfor trække maden direkte ud af ovnen og på en elegant måde placere den foran dine sultne gæster.

Gå efter høj kvalitet

Der er mange flotte modeller på markedet, men du må altid vælge høj kvalitet. Vil du have glæde af dit stegefad i mange år? Holdbarheden er lang, når du vælger modeller, der er designet til dagligdagens strabadser. I dag har næsten alle familier en opvaskemaskine i køkkenet, og det gør rengøringen af fadet let. Med ovnfastefade fra Biltema kan du komme dit nye stegfad i maskinen, så du slipper for at gnubbe med en børste.


Modeller i mange materialer

Støbejern er et oplagt valg, når du ønsker et design, der holder godt på varmen. Laver du mange stege? Jernet opsamler og fordeler varmen jævnt, så kødet tilberedes under stabile temperaturer og ikke branker. Det samme gælder stål, som er et let materiale, du nemt og hurtigt kan flytte, hvis du har flere ting i ovnen på samme tid.

2 Søgeresultater