Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Havedekorationer til at pifte haven op med

Der er mange måder at få haven til at tage sig rigtig godt ud med blomster, træer og planter i alle mulige farver. Men synes du stadig, at der mangler noget, kan du jo altid tilføje havedekorationer for det sidste finish.

Hos Biltema finder du et stort udvalg af flere forskellige slags havedekorationer, hvad enten du er til flag, regnmålere, havefakler, havedekorationer af cement - eller måske en kombination af det hele.

Havedekorationer, der kan måle vind og vejr

Vil du gerne følge med i hvor meget regn, der falder i din have, kan du have glæde af en regnmåler til at opsamle og måle nedbøren. En regnmåler er en dekorativ tilføjelse til din have, og udgør både en smuk havedekoration, såvel som en praktisk måler af nedbør.

Regnmåleren er udstyret med en måleskala, hvor du kan aflæse, hvor meget regn der er faldet i din have efter et regnskyl. Samtidig kan regnmåleren fungere som en vandkilde til havens fugle. Eller du kan bruge det opsamlede regnvand til at vande dine indendørs planter med.

Hvis der regner over flere dage, skal du huske at tømme regnmåleren dagligt, hvis du vil følge med i hvor meget regn, der falder pr. dag. Du skal desuden sørge for, at regnmåleren står et sted, hvor den har bedst mulighed for at opsamle vandet. Undlad derfor at stille den et sted, hvor den står for meget i læ eller under en tagrende, så den ikke giver et misvisende måling. Sørg også for, at regnmåleren står lige.

Foruden regnmåleren kan du også få et dekorativt udetermometer til at følge med i temperaturerne i løbet af året. Det kan især være spændende at følge med i om vinteren, hvis man placerer det et sted, hvor man kan se det indefra. Om sommeren kan det også være interessant at følge med i, hvor meget solen steger, mens man går rundt ude og ordner haven eller hygger sig i den lækre sommervarme.

Lys haven op med havedekorationer

Både om sommeren og om vinteren kan det være utroligt smukt med en havefakkel eller anden levende belysning i haven. Havefaklerne får desuden haven til at fremstå mere eksotisk, og det er en mere spændende og unik havedekoration end almindelige havelygter. Om vinteren kan de være med til at udgøre en smuk kontrast til det kolde hvide vinterlandskab. Ild og frost kan skabe en utroligt smuk vinterdekoration i haven.

Havedekorationer af cement

Gør haven mere personlig med havedekorationer af cement. Hos Biltema har vi et udvalg af smukke havedekorationer af cement, som er ideelle til at stille i eksempelvis et bed, i en krukke, på terrassen eller foran hoveddøren. Figurerne er lavet af massiv beton, som gør dem hårdfør over for vind og vejr, så de tåler at stå både inde og ude.

Cementdekorationer giver dig mulighed for at have havedekorationer fremme hele året. Om sommeren udgør de et smukt supplement til de smukke blomster og planter i mange farver. Om vinteren, hvor planterne hurtigt kan komme til at virke meget bare, kan en cementdekoration være med til at pifte haven lidt op.

Havedekorationer af cement kan fås med og uden stålstang. Kombinér begge slags for at skabe flere niveauer i dit bed eller i dine krukker. Du finder cementdekorationer i forskellige smukke, sjove og søde designs.

Hvis havedekorationerne skulle gå hen og blive beskidt, kan du bare skylle dem for jord, mudder og snavs, og så er de rene og pæne at se på igen.

Dekorér krukker og bede med dekorationssten

Udover cementdekorationerne finder du også smukke dekorationssten, som du kan pynte dine krukker med. Dekorationsstenene fungerer både ude og inde, og de fås i flere forskellige farver, størrelser og udformninger.

Det kunne for eksempel være slebne sten i forskellige jordfarver, som skinner rigtig smukt for fødderne af dine planter. Eller måske nogle små hvide sten, som står i flot kontrast til den mørke jord. Eller hvis du er på udkig efter et mere eksotisk look, kan det være, at du skal have nogle dekorationssten, som ligner smukke strandskaller og sneglehuse.

Du kan sagtens vande direkte oven på stenene, og hvis de med tiden skulle blive snavsede at se på, kan du nemt skylle dem med vand og lægge dem oven på jorden igen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.