Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kædesav til dig, der elsker udstyr

Der er mange former for udstyr, der er helt uundværlige i vores husstand. Hvad gjorde vi uden en støvsuger, og hvordan skulle vores mad holdes frisk, hvis vi ikke havde et køleskab? Der findes heldigvis udstyr til næsten alle behov.

En el-kædesav er uundværlig, når du skal fælde træer ved dit hus eller dit sommerhus. Selvfølgelig vil du kunne bruge en ganske almindelig sav, men det er bare ikke nær så sjovt, vel? Her på siden finder du en model med el, og det er der flere fordele ved.

Slut med batterier og benzin

I Danmark er vi glade for el og det er vi ikke alene om. Flere og flere lande og industrier udvikler deres produkter, så de kommer i en el-udgave. Med en el-kædesav slipper du for batterier, og du slipper for en motorsav, der er drevet af benzin.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om, om der nu er nok benzin på din sav. Og en anden ting er, at du ikke forurener nær så meget, når du bruger din variant i el.

Der kan selvsagt være situationer, hvor et langt kabel ikke er en fordel. Arbejder du med træfældning i skove, kan en benzinmotor være det helt rigtige valg. Se vores udvalg på siden her.

Er det ved at være den tid på året?

Hækken skal klippes. Det skal den ikke så ofte, men når den skal, er det rette udstyr vigtigt for at gøre opgaven til en leg. Her kommer en kædesav med el til sin ret. Klip hækken hurtigt og nænsomt. Lettere bliver det faktisk slet ikke.

Og når du nu er i gang med hækken, kan du trimme buskene også. Med dette hjælpemiddel bliver det en meget effektiv opgave.

Automatisk kædesmøring: Hvad betyder det for dig?

Vores modeller kommer med en automatisk kædesmøring, der selvfølgelig har stor betydning for levetiden på din kæde. En kæde skal smøres – om det så kælder din motorsav eller kæden på din cykel. Sagen er bare, at det er noget, de fleste af os kan glemme fra tid til anden.

Derfor er det en stor hjælp, at kæden bliver smurt automatisk. Det forlænger livet på saven, og minimalt vedligehold tiltaler mange.

Tjek vores tilbehør

Tag et kig i vores store udvalg af tilbehør til motorsave. Her finder du ekstra olie til kæder, kædefil og ekstra motorsavskæder, hvis det er ved at være tid til en ny.

Kontakt os hellere end gerne, hvis du har spørgsmål til vores produkter. Vi er eksperter, og vi holder ikke vores ekspertise tæt til kroppen. Tværtimod.

Vi ser frem til at høre fra dig, så du kan trimme dine buske eller fælde det store træ i haven, der tager al din aftensol.