Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Løvriver - Riv plænen fri for vissent græs, blade og kviste

Find din nye løvrive her hos Biltema. Med en god løvrive har du et uundværligt redskab til havearbejdet, der lurer forude. Det praktiske haveredskab hjælper dig med at samle bladene og grene sammen, når de er falder påny. Hos Biltema har vi flere modeller af løvriver, bladriver og græsriver. Vi byder på et stort udvalg af redskaber til haven - altid til lave priser.

Se vores store udvalg af løvriver her på siden og find din nye hjælper allerede i dag!

Løvriver - et uundværligt redskab

En rive er et af de nok vigtigste haveredskaber. Faktisk har de fleste haveejere et par stykker stående i skuret, fordi de findes i flere modeller til mange forskellige formål i haven. Iblandt rive-familien finder du løvriven, der er særligt god til at rive græsplænen fri for visne blade og græs.

En løvrive er særligt velegnet til at rive græsplænen fri for vissent græs, blade og kviste. Tag eksempelvis løvriven i brug om foråret, inden græsplænen skal slås for første gang, da den river i bund.

Pust nyt liv i dit yndlings-haveredskab - nemt og billigt

Hos Biltema har vi løvriver både i plast og stål, sådan at du kan finde præcis det variant, som du favoriserer. Trænger din løvrive til en reparation eller til en udskiftning af hovedet? Det kan ske, at du bruger riven så meget, at selve hovedet trænger til en udskiftning. Det er ikke altid nødvendigt at købe en helt ny rive. Her kan du ofte nøjes med alene at skifte hovedet. Derfor kan du hos os finde løse hoveder og skafter, sådan at du kan reparere din løvrive. Så kan den gamle løvrive blive god som ny og få et nyt liv.

Har du brug for hjælp? - Vi står klar til at hjælpe dig!

Det skal være hyggeligt og nemt at lave havearbejde. Med de rette redskaber er du allerede ret godt på vej. Kom godt i gang med havearbejdet med en god rive fra Biltemas brede sortiment. Hos os finder du alt i haveredskaber, der både er af god kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Du er altid velkommen til at gå på opdagelse i vores store udvalg af løvriver lige her på siden.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange haveredskaber, men de mange muligheder er kun til din fordel. Derfor hjælper vi dig naturligvis, hvor vi guider dig til dine mange muligheder.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores produkter, har brug for nogle gode råd eller noget helt tredje. Vi står altid klar til at hjælpe dig!