Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

River til haven

Med en god rive har du et uundværligt redskab til din have. Det praktiske haveredskab hjælper dig med at vedligeholde dine bede, dyrke jorden og fjerne det værste ukrudt. Hos os finder du et stort udvalg af redskaber til haven - altid i høj kvalitet til lave priser.

Derfor kan du ikke undvære en rive

En rive er et af de nok vigtigste haveredskaber. Faktisk har de fleste haveejere et par stykker stående i skuret, for de findes i flere modeller til mange forskellige formål i haven. Du holder nemt bede, græsplæner og grusstier med et jern af god kvalitet. Her på siden har vi samlet vores udvalg af jern til bl.a. bede.

Du kender helt sikkert den klassiske rive, der består af et træskaft og et hoved af stål. Det findes i stort set alle hjem i Danmark. Selve redskabets hoved findes i forskellige bredder og med et varierende antal tænder. Derfor har du mulighed for at finde lige den størrelse, der passer til dit arbejde. Hvis du skal anlægge et bed i haven er et bredt hoved det bedste valg. Her kan du klargøre bedet ved at arbejde med jorden og gøre den fri for ukrudt. Også i grus er det et godt stykke værktøj.

Til vedligehold af bede er et mindre hoved med færre tænder at foretrække. Her skal du ofte navigere ind mellem alle dine planter. Derfor er det en god idé med jern i forskellige størrelser, så der er et redskab til hvert sit formål. Vi sørger for, at vi altid kan tilbyde dig et stort udvalg af haveredskaber i forskellige modeller og størrelser, så du kan finde lige det redskab, du står og mangler.

Ergonomiske og klassiske river til havearbejdet

Får du ondt i ryggen bare ved tanken om havearbejde? Det er helt normalt, men havearbejde kan faktisk gøres meget nemmere, så du skåner din krop. Netop derfor er det vigtigt, at du vælger de helt rigtige redskaber, der ikke bare passer til din have, men også til din krop.

Derfor finder du et udvalg af ergonomiske haveredskaber i vores sortiment. Det ergonomiske redskab har en anden facon, og det er ofte udført i andre materialer end den traditionelle model i træ og jern. Med sit buede skaft får du et helt andet greb. Om du foretrækker den ergonomiske eller den klassiske model er en smagssag. Hos os finder du altid en, der passer til dig.

Trænger din trærive til et nyt hoved? Det kan ske, at du bruger jernet så meget, at selve hovedet trænger til en udskiftning. Det er ikke nødvendigt at købe en helt ny rive. Her kan du ofte nøjes med bare at skifte hovedet. Derfor finder du naturligvis også rivehoveder lige her på siden, så du kan få nyt liv i dit yndlings-haveredskab.

Har du brug for hjælp?

Det skal være hyggeligt og nemt at lave havearbejde. Med de rette redskaber er du allerede godt på vej. Kom godt i gang med havearbejdet med en god rive fra Biltema. Hos os finder du alt i haveredskaber, der både er af god kvalitet og til priser, hvor alle kan være med. Du er altid velkommen til at gå på opdagelse i vores store udvalg af rivejern lige her på siden.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange haveredskaber, men de mange muligheder er kun til din fordel. Derfor hjælper vi dig naturligvis med at guide dig til dine muligheder. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores produkter, har brug for nogle gode råd eller noget helt tredje.