Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Trillebøre hos Biltema.dk - Høj kvalitet og god holdbarhed

Er du på udkig efter en ny trillebør med god holdbarhed? Hvis ja, kan du med fordel finde den her hos Biltema. Vi forhandler naturligvis et udsøgt udvalg af trillebøre, der er funktionelle, holdbare og af høj kvalitet til en fordelagtig pris.

Er du hus-, gård-, sommerhus- eller kolonihaveejer? - så er en trillebør uundværlig til de mange udendørs projekter. Med en trillebør bliver det langt nemmere for dig at ordne haven, flytte sten, fragte jord eller noget helt fjerde.

Her på siden finder du alle trillebøre samt vores netsider til trillebøre, som fungerer som tilbehør, når der skal læsses højt med haveaffald.

Udforsk vores udvalg af kvalitets-trillebøre lige her og find din næste udendørs-hjælper!

 

Trillebør til det tunge arbejde

Har du en have, er en trillebør et redskab, som du vil blive utroligt glad for. Du kan med en trillebør skåne dig selv en del, når du skal i gang med byggeprojektet eller havearbejdet. Trillebøren tager lidt af byrden ved det tunge arbejde, og det er klart en fordel for dig og din krop.

En trillebør kan bruges til mange af dine udestående projekter, og du bør vælge en trillebør ud fra de belastninger, den skal udsættes for. Så tjek lastkapacitet på den trillebør, du har for øje her hos Biltema.

Med en trillebør kan du transportere store mængder af haveaffald, sten, fliser, grus og meget andet på en sikker, effektiv og økonomisk korrekt måde. Du vil opdage, at trillebørens deltagelse i havearbejdet gør, at arbejdet forløber langt hurtigere og ikke mindst nemmere.

Fordele ved trillebøre:

  • Kan benyttes til udendørs arbejde hele året rundt grundet holdbarheden og den robuste kvalitet.
  • Kan transportere store læs, hvor du stadig har den fulde kontrol.
  • Står altid stabilt, når den læsses - også med tunge læs.

 

Trillebøre til hele året

Hos Biltema finder du trillebøre, der alle er skabt i en holdbar og robust kvalitet, hvilket bevirker, at de kan tages i brug hele året rundt uanset vejr. For dig er det en kæmpe fordel, da trillebøren jo netop skal anvendes til en række forskellige udendørs opgaver. Derfor er det ideelt, at du kan tage den i brug, lige meget om det sner, regner eller solen skinner.

Det er naturligvis bedst, at du stiller trillebøren i læ i fx. carporten, garagen eller skuret når du er færdig med at bruge den. Det giver den nemlig endnu længere levetid.

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige trillebør?

Det kan være besværligt at vide præcist, hvilken trillebør der er bedst til dine behov. Vi giver dig her lidt information om, hvad du med fordel kan rette opmærksomheden på, når du skal vælge din nye trillebør.

  • Skal trillebøren have luftgummihjul eller massive hjul? - De massive hjul kan være tilbøjelige til at skabe dybe hjulspor i græsplæner sågar jorden. Netop derfor er der mange, der vælger en trillebør med gummihjul.
  • Vurder hvad du har til hensigt at bruge trillebøren mest til. Skal du flytte tunge materialer, er det vigtigt, at du vælger en trillebør, hvor støttebenene er svejset fast til den. Skal du derimod primært bruge trillebøren til at flytte haveaffald, kan du i så fald vælge en model, hvor støttebenene er skruet på.